Spoilereita/Huhuja

Keskustele tulevista juonenkäänteistä

ViestiKirjoittaja ejole<3 » 03 Tammi 2009, 15:25

ejamilove kirjoitti:- Sami kuvittelee rakastelevansa Ej:n kanssa, kun hän kohtaa tappajan!!!
- Ej saa mystisen puhelun jossa kerrotaan Samin olevan vaarassa!!
- Ej ehtii pelastamaan Samin juuri viime tinkaan!
- Ej ja tappaja tappelevat, kuinka siinä käy!!
-Melanie saa tietää, että hänen äitinsä on elossa!!
-Stephanie kidnapataan, sen jälkeen kun on nähnyt Philipin ja Melanien sängyssä!!
-Nicolea uhkaillaan!! paljastuuko totuus vihdoinkin Ej:lle!!!




Millon toi tulee tapahtumaa? Vai onko jo menny? Ois ihan kiva jos laittais tänne sen sivun mist näit on otettu :roll:
Kuva
Kuva
banner made by belle333black :)
ejole<3
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 98
Liittynyt: 23 Syys 2008, 20:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja ejole<3 » 03 Tammi 2009, 15:34

Dee kirjoitti:Toivottavasti tuo Ej/Nicole/Sami kuvio saa jonkinlaisen lopun pian.... Ärsyttää vaan ku se Nicolen vauva kuoli :( Ei olis ollu Nicolelle pahitteeksi olla välillä onnellinen ilman mitään salaisuuksia.


No älä. Oksettaa ihan kattoo Samia, ku se on nii epätoivone ja rakastaa EJ:tä, eiku Lucasii vai miten se nyt meni!? :roll:
Nicole ei saa koskaan olla onnelline, vaa aina SAMI saa kaiken. Vaik se on yhtä lailla valehtelija, rikollinen tms. silti jostain syystä aina Sami on se joka on lopus onnelline. Mut tietysti se menee aina pilaa kaiken, esimerkiks panemal jtn toista ;) Ei ois pahitteeks oikeesti et Nicole ois saanu pitää oman tyttärensä! :evil: Parit valituskirjeet Denalle kyl on lähteny EJole faneilta ... (DirtyMartini ) :-P
Oikeesti miks Sami ei sit vaa mee kertoo EJ:lle et se saa sen lapsen ku se EJ:tä niin palavasti rakastaa ; ja eihän sitä oo ees todistettu et se on sen. Voi käydä sama juttu ku Hopen, Bon ja Patrickin kaa. Et Ciara ei ollukaa Patrickin vaa Bon, vaik ne ei ollu harrastanu seksii varmaa vuotee ;)
Siin mieles oikeesti Sami on aika tyhmä. Aina hokee et se haluu kaikkien olevan onnellisii, mut silti aina lopus kaikki haluu tappaa sen! Ei voi vaa ymmärtää et VALHEESTA RIIPPUMATTA Nicole R A K A S T A A EJ:tä, ja toisinpäin.
EJ:hän siin on se joka hokee ´´I love u`` 24/7 !

:!: :?: Ärsyttää Samin ´´looginen`` ajattelutapa ja periaate -.-' ;)
Kuva
Kuva
banner made by belle333black :)
ejole<3
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 98
Liittynyt: 23 Syys 2008, 20:27
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja DHfan » 03 Tammi 2009, 19:26

Deidre Hall ei omien sanojensa mukaan ole palaamassa sarjaan takaisin. Hänen nettisivuillaan on videohaastattelu joulukuulta (suosittelen katsomaan, jos yhtään englantia ymmärtää; se on nimittäin henkilökohtainen suosikkihaastatteluni häneltä, koska haastattelu on "epävirallisempi", minkä takia De vaikuttaa paljon hauskemmalta kuin niissä "virallisissa" televisiohaastatteluista, mutta joo, takaisin aiheeseen...), jossa hän lukee ja vastaa fanien kysymyksiin..


"Liikkeellä on huhuja, että sinä olisit palaamassa Päikkäreihin, voisitko selventää mikä tilanteesi sarjan kanssa on, ja onko olemassa suunitelmia Johnin ja Marlenan paluun suhteen, ja saako John musitinsa takaisin?"

Hän kertoo aluksi hieman tulevista tapahtumista eli sen, että John saa muistinsa takaisin, ja että katsojille tullaan näyttämään parhaita muistoja J&M:n historiasta. Tässä vaiheessa hän mielestäni ohittaa sarjaan palaamis -kysymyksen. Tämän jälkeen Deidre siirtyy lukemaan seuraavaa kysymystä..

"Ovatko huhut sarjaan palaamisesta..-" (kysymys jää kesken)
"Selvennetääs nyt hieman. Liikkeillä ei ole huhuja sarjaan palaamisesta, ellette te (fanit) sitten ole laittaneet sellaisia liikkeelle, mutta niitä ei siis ole olemassa. Meitä (J&M) ei tapettu pois ja se lähtö tapahtui vähitellen. Tarkoitan siis, että John saa muistinsa takaisin, meillä on se hetkemme, hän(John) haluaa mennä naimisiin, ja me menemmekin, jonka jälkeen me häivymme välittömästi kaupungista, joten...(lyhyt tauko) Ja John tarvitsee jotain hoitoa Sveitsissä.."
(Tässä välissä hän pyytää Tullyä sulkemaan oven, koska sisällä on kylmä, ja palaa sitten takaisin aiheeseen..)
"Eli ei siis ole mitään vaikenemista paluumme suhteen.. Meitä(J&M) ei tapettu pois... Mutta mitään sellaista (vaikenemista paluun suhteen) ei ole meneillään... Mutta kiitos kysymästä.."
_____

Totta puhuakseni sain itse jotenkin omalla laillani käsityksen, että he kyllä palaisivat sarjaan.. Tai siis aluksi hän skippasi paluukysymyksen ja, kun kysymys toistuu niin hän "johdattaa" keskustelun J&M:n häipymiseen/tulevaisuuteen.. (kuulostaapa kieroutuneelta :D) ja ei suoraan kiellä paluuta missään vaiheessa.. Tai siis De painottaa, että hahmoja ei tapettu ulos sarjasta, ja ettei kyseessä ole mitään vaikenemista paluun suhteen, mutta silti.. Jäi jotenkin tunne, että ehkä kuitenkin.. Koska jos heidän paluunsa sarjaan olisi sovittu (vaikkakin tapahtuvaksi vasta myöhemmin keväällä/kesällä), niin luultavasti Corday käskisi Deidren ja Draken pitää suunsa kiinni asiasta... Muita mielipiteitä?

Mutta joo,
jos kiinnostaa katsoa, niin http://www.deidrehall.com -> ylhäältä valikosta multimedia -> video. Sitten kansio Dec 08 Chat. Ensimmäinen osa kestää noin 26 ½ min ja toinen noin 13 min.. Katsomisen arvoista ((;
Avatar
DHfan
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1575
Liittynyt: 14 Tammi 2008, 22:43
Paikkakunta: Kouvola

ViestiKirjoittaja jansku » 04 Tammi 2009, 00:16

-Nicole näkee Samin vauvan ja saa idean!!
:cry: -jotain kamalaa tapahtuu Hopelle ja Bolle.
- Kate yrittää kertoa Danielille, että rakastaa tätä!
- Lucas saa tietää Danielista ja Chloesta!!
Avatar
jansku
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 2876
Liittynyt: 28 Elo 2008, 14:50
Paikkakunta: Espoo
Lempihahmo(t): EJ, Tony, John, Marlena
Lempipari(t): EJami&Jarlena!

ViestiKirjoittaja DHfan » 10 Tammi 2009, 14:02

Deidren sivuille lisättiin nyt se viimeinenkin osa siihen videohaastatteluun, yhtä mahtava kuin ne kaks aiempaakin osaa (:

- John unohtaa mitä hän näki hypnoosissa, eikä kateellinen Charlotte todellakaan kerro hänelle.
- Marlena ja John suutelevat.
- John ilmoittaa, että hän lähtee kaupungista ainoastaan Blondien (Marlenan) kanssa, eikä Charloten, vaikka Charlotte sitä ehdottaakin
- Brady saa käsiinsä videonauhan Johnin hypnoosista, ja ymmärtää, että Johnin muistonsa alkavat palata

- Hilda ei kerro murhaajalle Samin olinpaikkaa, vaan uhraa itsensä. Hilda löydetään kuolleena.
- Nicole saa selville, että Sami odottaa EJ:n lasta ja tulee entistä epätoivoisemmaksi
Avatar
DHfan
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1575
Liittynyt: 14 Tammi 2008, 22:43
Paikkakunta: Kouvola

ViestiKirjoittaja DHfan » 14 Tammi 2009, 18:10

John päätyy pelastamaan Marlenan Charlotten kynsistä. Charlotte yrittää pistää ruiskulla Marlenaa, mutta päätyykin piikittämään Johnia. John halvaantuu ja Marlena vie hänet Sveitsiin saamaan hoitoa..

Teki mieli kirota sillon kun ekaa kertaa kattelin tota halvaantumisjuttua, kirjottajat ei saa ikinä tehtyä tästä kaunista loppua.. Häätkään ei tuu kyllä tuntumaa samalta jos toinen istuu pyörätuolissa kaikkien näiden vuosien jälkeen (vaikka mulla nyt tosiaelämässä ei pyörätuoleja vastaan ole mitään). )):
Avatar
DHfan
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1575
Liittynyt: 14 Tammi 2008, 22:43
Paikkakunta: Kouvola

ViestiKirjoittaja Dee » 18 Tammi 2009, 03:34

NBC:n sivuilla on ensi viikon promo ja siinä näytetään, että Marlena ja John menee naimisiin siellä sairaalahuoneessa ja John ei onneksi oo pyörätuolissa. (ei mullakaan mitään pyörätuoleja vastaan kuitenkaan oo) Sami ja Mia synnyttää samaan aikaan ja Nicole kuulee siitä Samin vauvasta ja haluaa sen ja sellasen käsityksen sain, että Chloe on ottanut asiasta Nicolelle jotain selvää ja Nicole käy juttelemassa sisar Theresan kanssa. (?) Korjatkaa, jos puhun ihan mitä sattuun :D Bo ja Hope pidättää Charlotten ja hän varmaankin joutuu johonkin kuulusteluihin. Niin ja se Samin vauva on tyttö :) <3. Ja ne jotka on kattonut Amerikan jaksoja niin sanoko se Mia, että se sen vauva on poika? Jäi vaan vaivaan, että tajusinko oikeen, ku ne puhu jotain, että Johnny sais pikkuveljen... :) Joo mutta tässä oli nyt jotain "paljastuksia", vähän sekavaa kylläkin. :D
Avatar
Dee
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 12
Liittynyt: 30 Maalis 2008, 00:34

ViestiKirjoittaja ejamilove » 18 Tammi 2009, 10:15

Mian vauva on tyttö!
On myös huhuttu,että Nicole vaihtaa Mian vauvan Samin vauvaan! :cry:
Avatar
ejamilove
Töissä Basic Blackissa
Töissä Basic Blackissa
 
Viestit: 849
Liittynyt: 16 Loka 2008, 09:33
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja soulmate » 18 Tammi 2009, 11:04

Tapahtuu 26.1-30.1

-Tappaja kiduttaa Rafea
-Maggie löytää tappajan
-Samilla on vaikea synnytys.Vauva ei hengitä! :cry:
Nicole ja Mia ovat samaan aikaan sairaalassa :evil:
-Nicolella on suunnitema. :mad:
-Kayla huomaa sairaalassa, että tappaja näyttää tutulle.
Avatar
soulmate
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1153
Liittynyt: 17 Tammi 2009, 00:22
Lempihahmo(t): Tony,EJ,John,Anna, Marlena, Sami
Lempipari(t): Tanna, EJami,J&M

ViestiKirjoittaja Mosse » 18 Tammi 2009, 16:09

Juttu Nicolen ja Samin vauvoista SOD/SOW-lehdistä

Sami soittaa Lucasille ja kertoo piileskelystään. Chloe suuttuu, kun Lucas ei voikaan (Samin takia) lähteä hänen kanssaan Vancouveriin. Hän menee tapaamaan Nicolea ja möläyttää vahingossa, että Sami on raskaana. Nicole luulee ensin Lucasin olevan vauvan isä, mutta Chloe kertoo Samin odottavan lasta EJ:lle.

Nicole on katkera Samille, jolla on kaikki, mitä Nicole haluaa: EJ:n lapsi ja hänen sydämensä. Nicole kärkkyy lisätietoja Chloelta, joka kertoo Samin olevan luostarissa eikä halua EJ:n tietävän vauvasta.

Nicole menee luostariin ja näkee Samin. Hän kuulee Samin sanovan nunnalle, että haluaa nunnan huolehtivan hänen vauvastaan, koska hän ei halua vauvasta DiMeraa. Nicole keksii ovelan suunnitelman.

Samin lähdettyä, Nicole menee selittämään nunnalle saavansa vauvan eikä tiedä, mitä tehdä. Nicole sanoo haluavansa auttaa muita samassa tilanteessa olevia ja antaa nunnalle tri Bakerin numeron. Nunna on iloinen, koska uskoo siitä olevan apua Samille.

Nicole aikoo napata Samin vauvan ja pitää Mian vauvaa varalla.

Mian vauvaa esittävät 27.1. alkaen Maggie ja Bebe Vose ja Samin vauvaa Avery ja Cade Seger 29.1. alkaen
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

ViestiKirjoittaja Dee » 19 Tammi 2009, 00:21

Ihanaa ku saadaan vauvoja taas Salemiin <3 Innolla odotan jo mitkä nimet vauvoille tulee. :D Mutta jotenki nämä käänteet tässä vauvajutussa tuntuu ennalta arvattavilta, että Nicole jää jossain vaiheessa kiinni valheistaan ja Ej ja Sami menee yhteen ja Nicolen käy taas huonosti. Noin ainaki voisin kuvitella siinä käyvän, mutta aikaa koko hommaan varmasti menee, jos näin tulee käymään. Mitä te muut veikkaatte, voisko olla mahdollista, että Lucas oiski Samin vauvan isä...?
Avatar
Dee
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 12
Liittynyt: 30 Maalis 2008, 00:34

ViestiKirjoittaja jansku » 19 Tammi 2009, 13:03

Aikaa siihen kyllä kuluu varmaa ainakin vuosi jossei enemmänkin!!
Ej on Samin lapsen isä, koska Lucas oli pitkään vankilassa ja sen jälkeen Sami on ollut vain Ej:n kanssa sängyssä!! Olisi aika kamalaa, jos Sami antaisi tietämättään lapsensa Nicolelle.Toivottavasti Nicolen juonet ei onnistu! Nicole käyttää viattomia lapsia pelinappuloina saadakseen haluamansa!! Luin tossa, että Samilla on vaikea synnytys eikä vauva hengitä!! Siinä voi käydä niin, että Sami luulee lapsensa kuolleen vaikka se onkin oikeasti elossa ja myöhemmin käy ilmi, että se on Nicolella ja Ej:llä!
Avatar
jansku
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 2876
Liittynyt: 28 Elo 2008, 14:50
Paikkakunta: Espoo
Lempihahmo(t): EJ, Tony, John, Marlena
Lempipari(t): EJami&Jarlena!

ViestiKirjoittaja ejamilove » 22 Tammi 2009, 12:20

-Nicole vaihtaa Samin vauvan Mian vauvaan
:cry: -Nicole antaa Samin vauvalle nimen
Avatar
ejamilove
Töissä Basic Blackissa
Töissä Basic Blackissa
 
Viestit: 849
Liittynyt: 16 Loka 2008, 09:33
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Dee » 24 Tammi 2009, 17:40

Hyvin paljon mahdollista, että Sami luulee vauvansa kuollen, niinkuin Jansku arveli. Ja varmasti juonikuvio tulee kestämään pitkään.
Avatar
Dee
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 12
Liittynyt: 30 Maalis 2008, 00:34

ViestiKirjoittaja ejole<3 » 27 Tammi 2009, 19:36

ejamilove kirjoitti:-Nicole vaihtaa Samin vauvan Mian vauvaan
:cry: -Nicole antaa Samin vauvalle nimen

En oo varma kummalle vauvalle nimi annetaan; mutta siis jompikumpi Samin tai Mian vauva saa nimen Sydney
Nimen päättää siis EJ/Nicole :voitto:
Kuva
Kuva
banner made by belle333black :)
ejole<3
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 98
Liittynyt: 23 Syys 2008, 20:27
Paikkakunta: Helsinki

EdellinenSeuraava

Paluu Spoilerit/huhut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron