Spoilereita/Huhuja

Keskustele tulevista juonenkäänteistä

ViestiKirjoittaja Ejfan » 09 Joulu 2011, 22:59

jansku kirjoitti:Käy jo Syd ja Johnny sääliksi jos Lumi menee yhteen, sillä Lucas olisi heille jo isä numero 3 ;) Allielle ja Willille se olisi tosin loisto juttu :D
En malta odottaa, että Lucas näyttää Rafelle närhen munat :) Se päivä on todellakin odottamisen arvoinen, kun Rafen itserakas ilme lopahtaa ja Rafe ei enää ole samin lasten "isä" :lol:

Jep! Tuo onkin aika hyvä puoli Lucasin paluussa! Ei sitä tiedä vaikka rupeaisin fanittamaan Lumia..En kyllä usko, mutta ei sitä tiedä, rippuu ihan käsiksestä :D
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5967
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Kripe » 11 Joulu 2011, 03:07

Kiva kuulla et Bryan palaa sarjaan! :)

Oon edelleenkin Ejami all the way, mutta jos Ejamia ei saada, on Lumi hyvä kakkonen. :) Kun vaihtoehtona on mikä tahansa muu kuin Safe, otan sen minkä saa, ja tässä tapauksessa Lumi on muutenkin musta paras vaihtoehto Ejamin jälkeen, joten I'm all for it. :D
Avatar
Kripe
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1521
Liittynyt: 28 Maalis 2009, 22:43
Lempihahmo(t): EJ & Sami
Lempipari(t): Ejami, Tanna... :)

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 12 Joulu 2011, 00:14

19-23.12
- Kate tekee Samille järkyttävän tarjouksen.
- Carrien ja Rafen välit alkavat olla jo liian läheiset.
- Lexie kertoo Danielin testitulokset.
- Austin antaa Chadille ihmissuhdeneuvoja.
- EJ vannoo rehellisyyttään Nicolelle.
- Uudet todistavat saattavat mahdollistaa Johnin vapautumisen.
- Maggie on poikansa tukena.

Ensi vkon promo :buu
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 13 Joulu 2011, 01:15

Näyttelijäuutisia
- Lisa Rinnan paluu Billieksi on vahvistettu. Hänet nähdään ruudussa ensimmäisen kerran 8.3. Billiellä tulee olemaan "räjähtäviä" kohtauksia Katen ja Bon kanssa.
- Sarja etsii taas uutta näyttelijää. Jeremy (nimi tulee tod.näk. muuttumaan) on 25-28 afrikanamerikkalainen mies. Hän on komea lääkäri, hurmaava, karismaattinen ja vetoaa naisiin. Hän on vahva, miehekäs ja sielukas. Hän on kokenut paljon tuskaa elämässään, minkä vuoksi hänen on vaikea luottaa ja rakastua. Hahmolla on myös mielenkiintoisia perheyhteyksiä.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 18 Joulu 2011, 20:26

Spoilereita
- Will saapuu Samin ja Rafen häävalojen uusintaan Marlenan kanssa. Myös EJ ilmestyy Hortonien aukiolle. Hän kuulee Willin juttelevan erostaan. Sami on raivoissaan äitinsä saapumisesta tilaisuuteen ja käskee tämän häipyä. Will pyytää Marlenaa jäämään. Rafe hieroo sopua heidän välillään ja saa Samin suostumaan Marlenan läsnäoloon. Abe virallistaa Samin ja Rafen valat.
- Daniel huomaa käsiensä tärisevän. Hän kysyy apua Lexieltä. Lexie kertoo, että Daniel ei sairasta Maggien tautia. Daniel miettii, mistä tärinä johtuu. Hän päättää olla tekemättä leikkauksia, kunnes syy selviää. Maggie ja Victor saavat myöhemmin tietää Danielin tilanteesta. Maggie lupaa olla Danielin tukena. Daniel ei halua Jenniferin näkevän häntä sellaisena eikä myöskään Maggien säälivän häntä, joten hän päättää lähteä kaupungista joksikin aikaa.
- Melanie yrittää pysyä erossa Chadista ja olla uskollinen ystävä Abbylle. Kun Austin käskee Chadin pitää kiinni ihmisestä, joka tekee tämän onnelliseksi, Chad tajuaa sen ihmisen olevan Melanie. Chad ja Melanie juttelevat suudelmastaan ja sopivat teeskentelevänsä, ettei sitä tapahtunut.

26-30.12
- Rafe ja Carrie harkitsevat mielenkiintoista työmahdollisuutta.
- Melanie ei suostu myöntämään tunteitaan Chadia kohtaan.
- Sami pelkää Willin tietävän hänen salaisuutensa.
- Abby kärsii särkyneestä sydämestä.
- Bo ja Hope jakavat tuskansa Zackin menettämisen suhteen.
- Marlena ja John saavat huonoja uutisia rahatilanteestaan.
- Sami ja Rafe ottavat vastaan uudet työt.
- Will tekee yllättävän tunnustuksen Marlenalle.
- Doug ja Julie auttavat Bota ja Hopea tutkimaan Alicen asioita.
- Daniel saa odottamattoman neuvon Katelta.

Tulossa vuonna 2012
- Bo ja Hope jatkavat Alicen salaisuuden tutkimista. Tutkimus hermostuttaa Stefanon ja aiheuttaa ongelmia kahden rakastetun parin välille.
- Vaalipäivä lähestyy. Kumpikin puoli valmistautuu väittelyihin likaisilla tempuilla.
- Madisonin läsnäolo häiritsee yhä Katea. Kate turvautuu jopa Samin apuun. Asioilla on kuitenkin pitkäaikaiset seuraukset kolmikolle.
- Will alkaa kyseenalaistaa seksuaalista suuntautumistaan.
- Brady ja John yrittävät unohtaa menneet ja parantaa suhdettaan. He harkitsevat yhdessä työskentelemistä.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 23 Joulu 2011, 00:45

Spoilereita
- Will vierailee Marlenan luona Samin ja Rafen häävalojen uusimisen jälkeen. Marlena aistii jonkin vaivaavan Williä ja yrittää saada tämän avautumaan asiasta. Hän myös ehdottaa, että Will muuttaa hänen ja Johnin luokse. Uutena vuotena Will menee ulos Melanien ja Sonnyn kanssa. Will katselee Sonnyn ja tämän ystävän, Tylerin, läheisyyttä. Will lähtee juhlista, koska ei kestä katsella heitä. Hän menee Marlenan luokse ja möläyttää Samin ja EJ:n harrastaneen seksiä.
- Nyt kun syytteet Johnia vastaan on hylätty, John yrittää selvittää asiat Basic Blackin osakkeenomistajien kanssa. Vietettyään romanttisen yön Marlenan kanssa, kaksikko menee Brady pubiin lehdistötilaisuutta varten. Viikon lopulla John tajuaa, että hänellä ei ole lainkaan rahaa. Marlena kertoo palaavansa töihin. John taas aikoo aloittaa Basic Blackin kanssa alusta.
- Bryan Dattilon haastattelu.

Vuonna 2012

  • Lucas: BD:n paluu liittyy Samiin. Samilla on vaikeaa. Hänen tekonsa tulevat kostautumaan hänelle. Asiat riistäytyvät käsistä, joten Sami ottaa yhteyttä siihen ihmiseen, jonka tietää auttavan häntä. Se ihminen on Lucas.
  • Billie: Billiellä ja Austinilla on erityinen side. Austin on aina yrittänyt suojella siskoaan. Nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen. Austin on hankalassa tilanteessa. Billie saa hänet takaisin todellisuuteen.
  • Sami/Rafe/Nicole/EJ: Salaisuudet paljastuvat aina. Nicolelle on tulossa iso juonikuvio. EJ voittaa lopulta Nicolen. Asiat tulevat monimutkaistumaan.
  • Will: Will tulee kasvamaan ihmisenä. Hän ottaa suunnan, jota ihmiset eivät odottaneet. Se ei liity mitenkään hänen seksuaaliseen suuntautumiseensa. Se suunta tulee muuttamaan Williä.
  • John/Marlena: He joutuvat aloittamaan alusta. John on menettänyt kaiken. Hänen täytyy rakentaa yrityksensä uudelleen. John saa apua yllättävältä taholta.
  • Bo/Hope: He menevät terapiaan käsitelläkseen tunteitaan Zackin kuolemasta. Terapiaa nähdään aina vähän kerrallaan.
  • Carrie/Rafe: Heidän välillään on paljon kemiaa. He vain kasvaa, kun he työskentelevät yhdessä päivittäin.
  • Sami/Kate: He ovat kerrankin samalla puolella. Siitä tulee mielenkiintoista. Asiat eivät välttämättä ole sitä, miltä ne näyttävät.
  • Abigail/Austin: Abby on kasvanut osan elämästään ilman isäänsä. Vanhemman miehen huomio on uutta Abbylle. Hän huomaa rakastuneensa Austiniin.
  • Jennifer/Jack: He ovat tilanteessa, jossa he eivät ole vielä valmiita palaamaan yhteen. Toinen heistä saattaa olla, mutta toinen ei ole varma, että se on oikein.
  • Melanie/Chad: Tilanne on vaikea Melanielle. Hän ei halua suhdetta Abbyn takia. Abby näkee heidät yhdessä ja uskoo Melanien pettäneen hänet. Se rasittaa Abbyn ja Melin suhdetta. Melanien täytyy valita joko Abby tai Chad.
  • Ian: Ian liittyy jotenkin jo osaan sarjassa olevista hahmoista. Matkan varrella tulee isoja ja yllättäviä paljastuksia.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Ejfan » 23 Joulu 2011, 01:05

Kuulostaa hyvältä. Kauanko Jack oli poissa Abbyn ja Jenin luota? Kun mun muistaakseni se ei ollut edes vuotta. Ei sellainen kivaa ole, mutta ei se saa aikaan sitä, että alkaa ihastumaan vanhimpiin miehiin. Teineillä on vain tapana ihastua vanhempiin miehiin ilman, että se liittyisi siihen, ettei ole isää, kun on Jack ollut kumminkin suuren osan ajastaan perheensä kanssa..Mun mielestä liioiteltua :roll: Tuli mieleen tuleeko nyt EJolle oma lapsi? Olisi ihan kiva saada muillekin lapsia, kuin Samille, mutta eikö voisi olla muutama vuosi ilman uusia vauvoja, vaikka ne ovatkin niin söpöjä :D
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5967
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja DHfan » 30 Joulu 2011, 17:57

munkin mielestä vaikuttaa nää spoilerit lupaavalta. Hyvä asia on, että nää ens vuoden spoilerit on suht "hämäriä", eikä niin, että kerrotaan taas kaikki yksityiskohdat jo kolme kuukautta aiemmin... Ja en malta ootta Lucasin ruutuun tuloa (LUMI <3) täydentämään mun mielestä jo ennestäänkin täydellistä näyttelijäkaartia! <3
Avatar
DHfan
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1575
Liittynyt: 14 Tammi 2008, 22:43
Paikkakunta: Kouvola

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 30 Joulu 2011, 19:33

Spoilereita
- Ian Buchananin esittämä Ian McAllister nähdään ruudussa ensimmäisen kerran 9.2. Tällä rikkaalla ja vaikutusvaltaisella miehellä on yhteyksiä sekä Madisoniin että Kateen.
- John aloittaa Basic Blackin kanssa puhtaalta pöydältä. Hän kertoo Bradylle ideastaan. Brady tarjoutuu eroamaan Titanista ja auttamaan isäänsä Basic Blackin uudelleenrakentamisessa. John käskee Bradyn jutella ensin Madisonin kanssa asiasta. Madison antaa Bradylle siunauksensa.
- Abby raivostuu nähdessään Chadin ja Melanien yhdessä, vaikka onkin eronnut Chadista. Hän uskoo kaksikon suunnitelleen sitä jo pidemmän aikaa. Myöhemmin Abby törmää Austiniin ja vuodattaa tällä surujaan. Hän vihjailee myös, että hänellä on tunteita toista miestä kohtaan paljastamatta tarkoittavansa Austinia. Austin kannustaa Abbya taistelemaan miehestä. Abby uskoo Austinin tietävän, ketä hän tarkoittaa, joten hän pitää sitä vahvistuksena Austinin tunteille häntä kohtaan.
- Daniel saa tietää sairastavansa parantumatonta sairautta. Se tarkoittaa sitä, että Danielin ura lääkärinä on ohi. Daniel kertoo sairaudestaan myös Jenille, joka lohduttaa häntä. Jack näkee heidät yhdessä. Sitten jotain yllättävää tapahtuu...
- Marlena haluaa Willin juttelevan Samin kanssa näkemästään. Will menee tapaamaan äitiään, mutta tämä on kiireinen työnsä takia eikä tajua Willin haluavan jutella. Myöhemmin Will vierailee Sonnyn luona. Hän haluaa tietää lisää Sonnyn ajatusmaailmasta. Sonny tajuaa, että Willillä on vaikeaa, ja tarjoaa apuaan. Will myöntää olevansa kovan paineen alla, mutta lähtee sitten. Hän päätyy DiMeroiden kartanolla. Will on päättänyt lähteä pois Salemista ja aikoo kiristää siihen tarvittavat rahat EJ:ltä. Will kertoo tietävänsä Samin ja EJ:n harrastaneen seksiä.

2-6.1
- Rafe ja Carrie saavat ensimmäisen asiakkaansa.
- Stefano tuntee syyllisyyttä.
- Bolla ja Hopella on terapiaistunto Marlenan kanssa.
- Gabin ja Quinnin välillä kipinöi.
- Kate kiristää Samia.

9-13.1
- Abby saa uuden työn.
- Carrien ja Rafen suhde muuttuu kuumemmaksi.
- Jack yllättää Jenin anteliaalla tarjouksella.
- Sami yllättää nähdessään Willin ja EJ:n yhdessä.

Ejfan kirjoitti:Kuulostaa hyvältä. Kauanko Jack oli poissa Abbyn ja Jenin luota? Kun mun muistaakseni se ei ollut edes vuotta. Ei sellainen kivaa ole, mutta ei se saa aikaan sitä, että alkaa ihastumaan vanhimpiin miehiin. Teineillä on vain tapana ihastua vanhempiin miehiin ilman, että se liittyisi siihen, ettei ole isää, kun on Jack ollut kumminkin suuren osan ajastaan perheensä kanssa..Mun mielestä liioiteltua :roll: Tuli mieleen tuleeko nyt EJolle oma lapsi? Olisi ihan kiva saada muillekin lapsia, kuin Samille, mutta eikö voisi olla muutama vuosi ilman uusia vauvoja, vaikka ne ovatkin niin söpöjä :D


Siihen lasketaan varmaan ne, kaikki vanhemmatkin Jackin poissaolot :). En minäkään haluaisi ainakaan vielä lisää vauvoja.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Ejfan » 30 Joulu 2011, 19:58

Mosse kirjoitti:
Ejfan kirjoitti:Kuulostaa hyvältä. Kauanko Jack oli poissa Abbyn ja Jenin luota? Kun mun muistaakseni se ei ollut edes vuotta. Ei sellainen kivaa ole, mutta ei se saa aikaan sitä, että alkaa ihastumaan vanhimpiin miehiin. Teineillä on vain tapana ihastua vanhempiin miehiin ilman, että se liittyisi siihen, ettei ole isää, kun on Jack ollut kumminkin suuren osan ajastaan perheensä kanssa..Mun mielestä liioiteltua :roll: Tuli mieleen tuleeko nyt EJolle oma lapsi? Olisi ihan kiva saada muillekin lapsia, kuin Samille, mutta eikö voisi olla muutama vuosi ilman uusia vauvoja, vaikka ne ovatkin niin söpöjä :D


Siihen lasketaan varmaan ne, kaikki vanhemmatkin Jackin poissaolot :). En minäkään haluaisi ainakaan vielä lisää vauvoja.

Ai niin Jack oli paljon poissa, kun Abby oli pieni ja vielä se Jackin kuolema :mrgreen:
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5967
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 31 Joulu 2011, 12:46

Ensi vkon promo
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 06 Tammi 2012, 14:41

Spoilereita
- Daniel katoaa ruudusta tammikuun viimeisellä vkolla, mutta palaa ruutuun myöhemmin tänä vuonna.
- Abby tuntee itsensä petetyksi, kun näkee Chadin ja Melanien viettävän aikaa yhdessä. Hän juttelee tunteistaan Marlenan kanssa. Myöhemmin Abby törmää Austiniin ja auttaa tätä löytämään toimistonsa. Austin tarjoaa Abbylle töitä apulaisenaan. Todellisuuden ja fantasian rajat alkavat sulautua yhteen Abbyn päässä, koska tämä uskoo Austinin tarjonneen työtä, koska tällä on tunteita on häntä kohtaan.
- Carrie ja Rafe ovat töissä, kun toimiston termostaatti hajoaa ja lämpötila alkaa nousta. Kumpikin riisuutuu alusvaatteisilleen. Heidän välillään on seksuaalista jännitettä. He yrittävät keskittyä työhön, mutta heidän silmänsä harhailevat. Rafe on hämmentynyt tunteistaan vaimonsa siskoa kohtaan.
- Bolla ja Hopella on vkon alussa terapiaistunto Marlenan kanssa. He päättävät jatkaa terapiassa käyntiä suojellakseen avioliittoaan. Myöhemmin he juttelevat Aben ja Jenin kanssa Alicen salaperäisestä avaimesta. He kysyvät asiaa pankista ja saavat tietää, että Alicella on siellä kassalaatikko yhdessä jonkun toisen kanssa. Laatikko voidaan avata vain, jos sekä Alice että toinen henkilö ovat paikalla.
- Willin suunnitelma kiristää EJ:tä kääntyy päälaelleen, kun EJ paljastaa tietävänsä, että Will ampui häntä vuonna 2007, kun EJ ja Sami olivat menossa naimisiin. Kaikki olettivat sen olleen Lucas ja hän joutui jopa vankilaan sen takia. EJ ei kerro, miten hän sai tietää asiasta, mutta varoittaa asian saattavan paljastua muillekin. Will yrittää perääntyä, mutta EJ ei unohda Willin kiristysyritystä. EJ antaa Willille tehtävän. Hän haluaa pilata Aben kampanjan ja käskee Willin varastaa tiedostoja Aben koneelta. Willillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin totella. Viikon lopulla EJ yllättää Willin antamalla tälle avaimet uuteen autoon. Will alkaa tajuta, että järjestelyllä on hyvätkin puolensa. Sami saapuu paikalle ja hämmentyy tajutessaan EJ:n ja Willin työskentelevän yhdessä. Will tajuaa tämän olevan uusi keino, jolla hän voi rangaista äitiään.

16-20.1
- Sami saa tietää jotain järkyttävää Willistä.
- Bo ja Hope saavat tietää, kuka on Alicen salaperäinen kumppani.
- Abe painii omatuntonsa kanssa.
- Sami kysyy Williltä, miksi tämä työskentelee EJ:lle.
- Nicole kannustaa Danielia lähtemään kaupungista ja päättämään suhteensa Jenniferin kanssa.
- Abby ei suostu antamaan anteeksi Melanielle.
- Chad saa tarjouksen Stefanolta.
- Rafen ja Carrien läheisyys hermostuttaa Samia.
- Bo ja Hope epäilevät Stefanon liittyvän jotenkin Aliceen.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Ejfan » 06 Tammi 2012, 15:42

Tuo Will/EJ juoni kuulostaa mahtavalta ja minusta loistava keksintö kirjoittaa Willistä EJ:n ampuja ja, että Lucas meni vankilaan Willin tähden :D
Aika ällöttävää oikeastaan, että Cafe on niin kiinostuneita toisistaan, kun he ovat naimisissa toisten kanssa.
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5967
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja moikka » 06 Tammi 2012, 16:59

- Willin suunnitelma kiristää EJ:tä kääntyy päälaelleen, kun EJ paljastaa tietävänsä, että Will ampui häntä vuonna 2007, kun EJ ja Sami olivat menossa naimisiin. Kaikki olettivat sen olleen Lucas ja hän joutui jopa vankilaan sen takia. EJ ei kerro, miten hän sai tietää asiasta, mutta varoittaa asian saattavan paljastua muillekin. Will yrittää perääntyä, mutta EJ ei unohda Willin kiristysyritystä. EJ antaa Willille tehtävän. Hän haluaa pilata Aben kampanjan ja käskee Willin varastaa tiedostoja Aben koneelta. Willillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin totella. Viikon lopulla EJ yllättää Willin antamalla tälle avaimet uuteen autoon. Will alkaa tajuta, että järjestelyllä on hyvätkin puolensa. Sami saapuu paikalle ja hämmentyy tajutessaan EJ:n ja Willin työskentelevän yhdessä. Will tajuaa tämän olevan uusi keino, jolla hän voi rangaista äitiään.

Mä olin ihan sokissa ko luin ton, siis en mä mitenkää voinnu ajatella Williä ampujaks sillo.
Mut hyvältähän tää juonikuvi kuullostaa, mutta en kyllä odottanu tätä.
moikka
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 40
Liittynyt: 12 Touko 2010, 21:50
Lempihahmo(t): EJ, Chad, Melanie, Hope, Bo ja Jack
Lempipari(t): EJami 2006-2010, Bope, J&J ja Chad&Melanie

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 07 Tammi 2012, 01:14

Ejfan kirjoitti:Tuo Will/EJ juoni kuulostaa mahtavalta ja minusta loistava keksintö kirjoittaa Willistä EJ:n ampuja ja, että Lucas meni vankilaan Willin tähden :D
Aika ällöttävää oikeastaan, että Cafe on niin kiinostuneita toisistaan, kun he ovat naimisissa toisten kanssa.


Niin kuulostaa. Odotan innolla, mitä tästä vielä seuraa. Maanantain EJ/Will-kohtaukset ainakin olivat hyviä :).
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

EdellinenSeuraava

Paluu Spoilerit/huhut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 7 vierailijaa

cron