Spoilereita/Huhuja

Keskustele tulevista juonenkäänteistä

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 05 Touko 2010, 09:58

Sami ja EJ yhdessä taas ja kiinni rysän päältä

"Tulevat jutut heidän välillään ovat kuumia" James Scott sanoo, "Se on lataunutta, seksikästä tavaraa."

Viikko alkaa, kun EJ ja Sami melkein suutelevat. "Sami on todella kiinnostunut EJ:stä. EJ sanoo kaiken oikein. He ovat lähekkäin ja se tuntuu luonnolliselta. He valmistautuvat suutelemaan, kun Will kävelee sisään" paljastaa Alison Sweeney. "Sami on kauhuissaan, että Will näki heidät ja menee puolutuskannalle. Hän ei voi uskoa suudelleensa melkein EJ:tä.".

EJ voi. "Uskon todella ja tiedän monen vastustavan tätä kommenttia, mutta uskon, että EJ rehellisesti ja nöyrästi, kauneimmista syistä todella rakastaa Samanthaa", James Scott sanoo. "Tiedän, että EJ:llä on paljon vaikeuksia asioiden hoitamisen kanssa, osittain hänen kasvatuksensa ja roolimallien, jotka olisivat näyttäneet terveen ihmissuhteen mallia, puutteen takia. Jos sen laittaa syrjään, EJ rakastaa Samia hyvin puhtaalla ja kauniilla tavalla".

He lähentyvät entisestään, kun Rafe lähettää Johnnylle FBI-takin, mikä saa EJ:n hermostumaan. "Se on söpö pikku juttu", Ali hymyilee. "Rafe lupasi Johnylle lähettää takin, mistä Johnny on innoissaan. EJ miettii miten hän pystyy kertomaan lapselleen työstään. Sami kysyy 'Haluatko minun hankkivan hänelle gangsteri-takin myös, jotta hän voi vaihdella niitä?' EJ vastaa 'Ei se ole hauskaa. Se on vakavaa'. Sami yrittää parantaa EJ:n oloa ' Jos haluat minun sanovan upeaksi tyypiksi, niin sanon, koska olet sellainen- Ja sinä tiedät sen. Johnny rakastaa sinua ja on ylpeä, että olet hänen isänsä. Sinun ei tarvitse tehdä mitä Stefano haluaa sinun tekevän. Voit tehdä mitä haluat'. Sami sanoo vihdoin kaiken, mitä EJ haluaa hänen sanovan ja hän tietää, ettei ansaitse sitä, mutta hän haluaa ansaita".

Tunnelma muuttuu taas intiimiksi, mutta tällä kertaa Stefano ilmestyy paikalle. "Hän keskeyttää heidät köhimällä ja sanoo 'Talossa on 30 huonetta ja teidän täytyy olla täällä', Ali sanoo. "Sami on nolona. Stefano tietää missä Rafe on ja miten hiljentää hänet".

Ali myöntää, että Sami taistelee vastaan tunteitaan eksiään kohtaan. "Hänen ja EJ:n välillä on kemiaa ja jännitteitä, mutta hän rakastaa yhä Rafea, joten hän yrittää tasapainoilla niiden asioiden välillä." Kun Sami soittaa kiittääkseen Rafea takista, Rafe lyö luurin hänen korvaansa. Katsojat saavat yleiskuvan tilanteesta, mutta Sami uskoo Rafen hylänneen hänet. "Jos olisit Samin ystävä ja kuulisit Samin version, käskisit häntä jättämään Rafen. Joten Sami yrittää päästä yli tunteistaan Rafea kohtaan. Hän on viehättynyt EJ:stä, jonka hän on tuntenut kauan ja heillä kaksi yhteistä lasta ja histoaa yhdessä. Joten Sami miettii 'Miksen olisi yhdessä hänen kanssaan? Sami tietää EJ:n tehneen paljon pahaa, mutta Sami pystyy puhumaan itsensä tekemään mitä tahansa...".

Ei liity asiaan, mutta tässä Alisonin laittama kuvasarja , Rafe/Safe vs. EJ :D .
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 07 Touko 2010, 09:38

Pimeä puoli - Kristian Alfonson haastattelu

"Ensinnäkin", Kristian kertoo, "Hopella ei mitään tietoa tapahtuneesta. Hope on todella stressaantunut ja väsynyt. Joten hän pyytää lääkäriltä unilääkkeitä voidaakseen hoitaa työnsä ja pitää huolta tyttärestään. Kun Hope ottaa lääkkeitä, hänen alter egonsa tulee esiin. Olen kuullut monilta, jotka syövät unilääkkeitä, että hekin ovat tehneet outoja asioita unissaan. Näin juuri TV:ssä miehen, joka söi unilääkkeitä. Hän kävi öisin kasinolla pelaamassa uhkapelejä eikä muistanut sitä aamulla. Hope on murtunut Bon käytöksestä. Hän ei halunnut avioeroa vaan aikaa itselleen ja seuraavaksi hänen talossaan asui jo toinen nainen. Hope halusi palata kotiin, mutta Bo ei pitänyt sitä hyvänä ideana. Seuraavaksi Bo suutelikin jo naista. Hopen sydän särkyi. Tämän takia Hope ei saa unta. Hän miettii oliko ero hänen syytään ja oliko hän väärässä Bosta kaikkien heidän yhteisten vuosiensa ajan. Oliko hän todella niin helposti korvattavissa? Hope uskoo, että Carly on korvannut hänet ja että kaikki hänen ja Bon yhteiset vuodet olivat merkityksettömiä."

Daniel epäilee Chloea

Chloe kuulee Danielin ja Carlyn välisen keskustelun. Daniel sanoo "En tiedä mikä Chloea vaivaa. Hän keksii outoja juttuja, mutta uskon sinua, Carly". Chloe törmää Vivianiin, joka ehdottaa heidän toimivan yhdessä. Chloe tietää, etteivät Vivianin aikeet ole hyvät, mutta Chloe on haavoittuvainen. Chloe alkaa luottaa Vivianiin heidän juteltuaan. Vivian sanoo tietävänsä tarkalleen, mitä Carly tekee. Vivian vahvistaa Chloen pahimmat pelot, ja Chloe uskoo häntä. Viikon lopulla Chloe tekee tunnustuksen Danielille.

Nicole: lähempi katsaus

Nicole menee pokeripeliin ja tunnistaa Bradyn rahaklipsin eräällä miehellä. Hän seuraa miestä ulos ja vaatii saada tietää, mistä mies sen sai. Nicole palaa sisään odottamaan pelaajaa, jolta mies sai klipsin ja Baker kävelee sisään. Hän yllättyy, koska luuli Bakerin kuolleen. Baker yrittää ensin teeskenellä, ettei ole Baker muuttamalla puhetapaansa. Nicole sanoo tietävänsä Bakerin liittyvän jotenkin kolkkaajaan. Baker paljastaa, että hänen kumppaninsa on nainen. Nicole menee poliisiasemalle ja näkee Bradyn ja Arin yhdessä. Hän kuulee, ettei Arilla oli alibia Bradyn kolkkauksen ajaksi. Nicole palaa Bakerin luokse ja kertoo haluavansa lavastaa Ariannan kolkkaajaksi. Nicole tapaa Arin ja sanoo haluavansa heidän olevan ystäviä ja kutsuu hänet viinilasilliselle. Kun Ari lähtee, Nicole ottaa hänen viinilasinsa saadakseen hänen sormenjälkensä.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 10 Touko 2010, 11:35

Spoilereita
- Sami alkaa nähdä EJ:n hyvän puolen.
- Hope ja Baker hyökkäävät Romanin kimppuun.
- EJ käskee Stefanon pysyä kaukana Willistä.
- Melanie ja Stephanie ottavat yhteen.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 12 Touko 2010, 09:22

Spoileri
- Baker lavastaa Arin kolkkaajaksi Nicolen pyynnöstä, vaikka Hope ei hyväksy sitä. Carly löytää tajuttoman Romanin ja näkee pienen brunetin juoksevan pois paikalta. Hope myöntää, että hänen päämääränsä on satuttaa Bota. Bo palaa Salemii ja menee tapaaman Romania. Hope ja Bo törmäävät toisiinsa. Yö-Hope haluaa Bon kokevan kaiken mitä hän on joutunut kokemaan.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 14 Touko 2010, 09:29

Spoilereita
- Ariannaa syytetään kolkkauksista, kun hänen sormenjälkensä löytyvät rikospaikalta löytyneestä taskulampusta. Hänen hiuksiaan löytyy Romanin vaatteista. Arianna pidätetään.
- Bokin alkaa tutkia kolkkauksia.
- Anna alkaa tukehtua. Rafe vie hänet sairaalaan.
- Daniel ja Chloe menevät parisuhdeterapiaan. Nathan haluaa Chloen hakevan apua pettämiseen, koska tämä on pettänyt jo kahta miestä. Carly ilmestyy paikalle kesken Nathanin ja Chloen riidan. Chloe möläyttää totuuden, koska uskoo Carlyn salakuunnelleen heitä.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja moikka » 15 Touko 2010, 14:32

Kun mä ehdin jo toivomaan Samin olevan silloin EJ:n kanssa. Toivottavasti Anna ei paljasta EJ:tä. Ehkä Sami sanoo vain hyvästit Rafelle. Toivottavasti Sami ja Carrie saavat nyt välinsä kuntoon. En olisi uskonut, mutta odotan Carrien vierailua Salemissa. Olisi myös kiva saada Lucas kohtaukseen isänsä kanssa. Lucas voisi vaikka jäädä Salemiin ja Rafe voisi jäädä sinne vankilaan etelä-amerikkaan.

mä ajattelin niin samoin :)
moikka
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 40
Liittynyt: 12 Touko 2010, 21:50
Lempihahmo(t): EJ, Chad, Melanie, Hope, Bo ja Jack
Lempipari(t): EJami 2006-2010, Bope, J&J ja Chad&Melanie

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 19 Touko 2010, 09:39

Spoilereita kesäksi

"EJ ja Chloe pelkäävät salaisuuksien paljastuvan ja Bo, Hope ja Baker ovat mukana seikkalussa, joka saa dramaattisen päätöksen", kertoo Ken Corday.

Alicen kuolema: Tutut naamat palaavat suremaan Alicea, kun tämä kuolee 22.6. "Jotkut näyttelijät pysyivät hahmossaan kohtauksien välillä ja surivat. Se on uskomaton hetki sarjan historiassa."

Bo/Hope/Dr. Baker: Hope kertoo Bakerille aikovansa tappaa Bon. Bo saa tietää totuuden Hopesta Ciaralta ja Theolta. Bo ja Hope kohtaavat toisensa ja asiat ottavat yllättävän käänteen. "Se ei ole sitä mitä ajattelet"

EJ/Sami/Rafe/Nicole/Brady/Arianna: Brady ja Arianna erovat. Brady tajuaa Nicolen huijanneen häntä. Tästä alkaa Bradyn muutos, kun hänen pimeämpi puolensa tulee esiin. Nicole kuulee EJ:n ja Stefanon juttelevan ja tajuaa totuuden Sydneyn kidnappauksesta. Kaikki on hänen käsissään. On hauska nähdä, miten Nicole pelaa korttinsa. Rafe ei anna periksi ja turvautuu epätoivoisiin tekoihin selvittääkseen totuuden. Kaiken tämän keskellä Fay palaa.

Vivian/Victor/Maggie/Caroline: Victor ja Maggie viettävät aikaa yhdessä, mistä Vivian ei pidä. Vivian päättää ryhtyä toimiin, joista seuraa jotain suurempaa. Tämä on ison tarinan alku.

Daniel/Chloe/Carly/Phillip/Melanie/Nathan/Stephanie: Chloe saa tietää olevansa raskaana. Myös Carly tietää siitä. Carly keskeyttää Chloen ja Danielin häät ja ilmoittaa Chloen olevan raskaana. Philip yllättyy uutisesta. Suurempi tarina liittyy Melanieen ja Nathaniin. Kumpi saa tietää totuuden ja milloin?
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Ejfan » 19 Touko 2010, 10:28

Ääk Nicole saa tietää totuuden Sydneystä. Nicole varmaan kiristää EJ:tä ja Stefanoa tai jotain. Chloe on raskaana. Ei lisää lapsia please! Chloe saa varmaan keskenmenon , kuten Nicole. Olisi kylläkin kiva nähdä Philip vauvan kanssa.
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5967
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Emma » 19 Touko 2010, 16:52

On kyllä todellakin mielenkiintoista nähdä, mitä Nicole aikoo seuraavaksi. Kiristääkö vai ei, vai kenties kertoa Samille totuus? Olisi hyvä jos Nicole kantelisi Samille, siitä tulisi kunnon juttu. :D
Ois paratiisi meillä täällä näin
jos elettäisiin aina lähekkäin
ja vaikka faunin, peikon, keijunkin
suru silloin kiinni saa
se ei vie mukanaan
Avatar
Emma
Töissä Basic Blackissa
Töissä Basic Blackissa
 
Viestit: 519
Liittynyt: 20 Huhti 2007, 15:57

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 20 Touko 2010, 14:26

Ejfan kirjoitti:Ääk Nicole saa tietää totuuden Sydneystä. Nicole varmaan kiristää EJ:tä ja Stefanoa tai jotain. Chloe on raskaana. Ei lisää lapsia please! Chloe saa varmaan keskenmenon , kuten Nicole. Olisi kylläkin kiva nähdä Philip vauvan kanssa.


Olisi se kiva, että joku muukin kuin Sami saisi lapsia vaikkei sarja niitä enää kaipaakaan. Olisi myös hauska nähdä Chloen äitiystyyli. Siinä vasta vanhemmat :).

Emma kirjoitti:On kyllä todellakin mielenkiintoista nähdä, mitä Nicole aikoo seuraavaksi. Kiristääkö vai ei, vai kenties kertoa Samille totuus? Olisi hyvä jos Nicole kantelisi Samille, siitä tulisi kunnon juttu. :D


Jep. Kertooko Nicole totuuden vai käyttääkö hän sitä saadakseen esim. Bradyn itselleen? Hernandezit voisivat suosiolla poistua ruudusta, ainakin Rafe. Eikö Stefano voinut myrkyttää häntä Annan sijaan.

Kiva, että Ciara ja Theo todistavat olevansa viisaampia kuin aikuiset. Vivian/Victor/Maggie-homma kuulostaa vielä epämääräiseltä ja miten Caroline liityy siihen?

Ejamista ei ole kunnon mainintaa eikä Stefano/Kate/Madeline-juonikuviosta.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Emma » 20 Touko 2010, 15:25

Mosse kirjoitti:Hernandezit voisivat suosiolla poistua ruudusta, ainakin Rafe. Eikö Stefano voinut myrkyttää häntä Annan sijaan.


Tässä olen aivan samaa mieltä. Ei minulla siis varsinaisesti ole mitään Rafea ja/tai Ariannaa vastaan, mutta jotenkin tuntuu ettei hahmoille vain ole enää "viisasta" käyttöä sarjassa. Rafe on vaan ihan tyhjänpanttina ja Ariannakin melko tylsä. Actionia kehiin!
Ois paratiisi meillä täällä näin
jos elettäisiin aina lähekkäin
ja vaikka faunin, peikon, keijunkin
suru silloin kiinni saa
se ei vie mukanaan
Avatar
Emma
Töissä Basic Blackissa
Töissä Basic Blackissa
 
Viestit: 519
Liittynyt: 20 Huhti 2007, 15:57

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 21 Touko 2010, 09:30

Lisää spoilereita
- Baker ihastuu Hopeen.
- Brady ja Nicole lähentyvät, koska Brady ei tunne voivansa luottaa Ariin. Nicole hermostuu, kun EJ sanoo, että hänellä on todisteita, että Nicole lavasti Arin.
- EJ kertoo vihdoinkin Samille rakastavansa häntä. Rafe kuulee, että Nicole ja EJ ovat salaa aselevossa.
- Stephanie tajuaa Philipin salaavan jotain Chloeen liittyvää.
- Kate ja Stefano varmistavat, että heidän kuolettava salaisuutensa pysyy turvassa.
- Will löytää uuden mentorin Stefanosta. Hän saa tietää Madelinen olleen prostituoitu ja kertoo tästä Chadille.
- Carolinen ja Maggien ystävyys joutuu koetukselle, kun Maggie ei noudata Carolinen neuvoja.
- Carly päättää ensin pitää Chloen pettämisen salassa, mutta muuttaa mielensä, kun Kate haukkuu Chloea ja kertoo mitä tämä on tehnyt aiemmissa suhteissaan.
- Vivian kutsuu vieraat tekstiviestitse häihinsä Victorin kanssa. Hän ei kerro häistä vaan vihjaa Victorin olevan sairas. Victor on ihmeissään, kun kaikki kokoontuvat Kiriaksien kartanolle. Vivian ilmoittaa heidän menevän naimisiin heti. Maggie tajuaa Victorin naivan Vivianin suojellakseen perhettään. Victor haukkuu Viviania kesken häiden, heittää sormuksen Vivianille ja murahtelee seremonialitanjan läpi. Kun heidät julistetaan aviopuolisoiksi, Victor ilmoittaa tarvitsevansa drinkin ja kävelee pois. Farssi pahenee, kun Victor lähtee juttelemaan Maggien kanssa.
- Bo juttelee Ciaran ja Hopen kanssa ja tajuaa, että kaikki ei ole kunnossa heidän välillään. Hope hermostuu, kun Carly sattumalta nappaa Vivianin heittämän morsiuskimpun. Ciara kertoo Bolle lompakkolaatikosta. Bo ja Hope menevät yläkertaan ja avaavat laatikon. He menevät Alicen hautajaisiin yhdessä.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Emma » 21 Touko 2010, 15:29

Mosse kirjoitti:- Vivian kutsuu vieraat tekstiviestitse häihinsä Victorin kanssa. Hän ei kerro häistä vaan vihjaa Victorin olevan sairas. Victor on ihmeissään, kun kaikki kokoontuvat Kiriaksien kartanolle. Vivian ilmoittaa heidän menevän naimisiin heti. Maggie tajuaa Victorin naivan Vivianin suojellakseen perhettään. Victor haukkuu Viviania kesken häiden, heittää sormuksen Vivianille ja murahtelee seremonialitanjan läpi. Kun heidät julistetaan aviopuolisoiksi, Victor ilmoittaa tarvitsevansa drinkin ja kävelee pois. Farssi pahenee, kun Victor lähtee juttelemaan Maggien kanssa.


Tätä odotan todellakin innolla. :D Epäilen, että jaksosta tulee varmasti hauskaa katsottavaa.
Ois paratiisi meillä täällä näin
jos elettäisiin aina lähekkäin
ja vaikka faunin, peikon, keijunkin
suru silloin kiinni saa
se ei vie mukanaan
Avatar
Emma
Töissä Basic Blackissa
Töissä Basic Blackissa
 
Viestit: 519
Liittynyt: 20 Huhti 2007, 15:57

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 26 Touko 2010, 09:37

Spoilereita
- Vivian yrittää suostutella Chloea tappamaan Carlyn. Kun Carly uhkaa kertoa totuuden Chloen pettämisestä ennen häitä, Chloe päättää tappaa hänet. Chloe soittaa miehelle, jonka Vivian palkkasi sorkkimaan sairaalan hissiä, niin että se putoaa Carly mukanaan. Chloe alkaa myöhemmin katua päätöstään ja yrittää soittaa miehelle, mutta tämä ei vastaa. Chloe ryntää sairaalalle ja estää Carlya menemästä hissiin. Carly alkaa kuitenkin puhua totuuden kertomisesta, joten Chloe muuttaa jälleen mielensä.
- Bryan Dattilo nähdään ruudussa ensimmäisen kerran 18.6. Bryan sanoo "Olin todella läheinen Francesin kanssa. Annoin hänelle aina märkiä pusuja poskelle, kun hän oli meikattavana. Jopa strippasin hänelle kerran. Rakastin häntä. Kun minua pyydettiin takaisin hautajaisiin, en voinut kieltäytyä. Näin paljon tuttuja kuvauspaikalle. Kerroin Lisa Truselille, että olin ihastunut häneen 13-vuotiaana. Bill ja Susan olivat siellä. Ja Suzanne, joka on upea. Christie Clark on raskaana ja hän näytti upealta. Oli ihana nähdä hänet. Mutta se tuntuu eri sarjalta. Meikkihuoneessa näytti siltä kuin sarja olisi Passionsin ja Päivien viemän risteytys. Se ei ole sama sarja, jonka parissa kasvoin, mutta jos se toimii, niin vain sillä on merkitystä. Rakastan sarjaa ja hahmoani. Olisi vaikea palata vain syntymäpäivinä ja juhlapyhinä, koska minulla on enemmän tarjottavaa. jos saan kunnon mahdollisuuden, tartun siihen. Tällä hetkellä rakennan äänistudioita. Se on outoa, koska käyn paikoissa, joissa olin ennen töissä. Minua katsottiin kahdesti Sonylla."
- Stephanie ilmoittaa Nathanille, että hän saattaa olla raskaana.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita/Huhuja

ViestiKirjoittaja Mosse » 01 Kesä 2010, 09:47

Matthew Ashford vastaili muutamaan kysymykseen Facebook sivullaan:
"Puhuin Missyn kanssa tänä aamuna. Nauroimme katketaksemme! Hän palasi Alicen hautajaisia varten monen muun kanssa. Minä olin kiertueella Mamma Mian kanssa enkä päässyt mukaan. Suhtaudumme kummatkin positiivisesti Jackin ja Jenniferin paluuseen. Haluaisimme palata. Kohtalomme on sarjan luovan tiimin käsissä, jos he ovat valmiita. Mary Beth, Wally, Judi ja Crystalkin ovat palanneet, joten paluu on mahdollinen."

Kumpa sarja viisastuisi ja palkkaisi Mattin ja Missyn takaisin. Jos on rahasta pulaa, niin sarjassa on porukkaa, jota ei todellakaan tarvita.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

EdellinenSeuraava

Paluu Spoilerit/huhut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron