Nicole (SPOIL)

Juttele (v)ihastuttavista hahmoista

Nicole (SPOIL)

ViestiKirjoittaja Kripe » 02 Huhti 2010, 16:24

Joo elikkä tänne mielipiteitä Nicolesta, tämän suhteista, tekemisistä yms. :)
Avatar
Kripe
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1521
Liittynyt: 28 Maalis 2009, 22:43
Lempihahmo(t): EJ & Sami
Lempipari(t): Ejami, Tanna... :)

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Kripe » 02 Huhti 2010, 16:34

Mulla oikeastaan on omituinen mielikuva Nicolesta. Pidin Bradyä ja Nicolea hyvänä parina joskus silloin kun vielä Kyle Lowder esitti Bradyä, mutta toisaalta Nicole ärsytti mua välillä pahasti joillakin tekemisillään. Silti Nicole oli kiinnostava hahmo, joka toi omaa "väriä" sarjaan.
Kun Nicole palasi sitten värittämään kuvioita, ajattelin, että se voi ollakkin ihan mukavaa vaihtelua, ja arvasin kyllä, että hän tulee sekoittamaan Ejami-soppaa.

Tietenkin myönnän tähän väliin, etten pitänyt siitä että Ejamille kävi miten kävi loppupeleissä vuoden 2008 lopussa, eikä se todellakaan ole kokonaan Nicolen syytä, vaan monen muunkin jutun yhteissumma.

Sekin on totta, että musta Nicole teki aivan väärin, kun vei Samilta vauvan, ja syyttää vieläkin Samia siitä, joka musta on naurettavaa. Toki toivon, että Nicole löytäisi jossain vaiheessa elämäänsä onnen, mutten vielä. Nicolen pitäisi ensin tajuta mitä hän on tehnyt väärin.

Musta kyllä Brady olisi ehdottomasti paras vaihtoehto Nicolelle. Bradykin rakastaa Nicolea vaikka Nicole on tehnyt vaikka mitä, aivan kuin EJ Samia. (Mutta nyt ei keskustella Ejamista täällä. :) )

Mutta joo, tavallaan tykkään ja tavallaan vihaan Nicolea. :D

Mitä mieltä te muut olette? :)
Viimeksi muokannut Kripe päivämäärä 03 Huhti 2010, 11:41, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
Kripe
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1521
Liittynyt: 28 Maalis 2009, 22:43
Lempihahmo(t): EJ & Sami
Lempipari(t): Ejami, Tanna... :)

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Ejfan » 02 Huhti 2010, 18:20

Minäkin vihaan ja välillä pidän Nicolesta. Oli kiva saada Nicole takaisin amerikan jaksoihin, toi niihin kaivattua väriä.
Vaikka toivon, että Brady ja Nicole menevät yhteen, niin miksi Nicolen pitää aina jahdata varattuja miehiä. Ensiksi se yritti erottaa Chloen ja Bradyn ja sitten se änki Samin ja EJ:n väliin ja nyt Bradyn ja Ariannan väliin. Miksi Nicole ei voi kerrankin olla vapaan miehen kanssa?
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5966
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Emma » 02 Huhti 2010, 18:31

Olen aika lailla samaa mieltä Kripen kanssa. Välillä Nicole todellakin ärsyttää minua tempauksillaan, joskus taas hän on yksi suosikkihahmoistani.

Pidin Ariannen ja Kylen Bricolesta, koska kemiat toimivat hyvin, ja Brady tuntui välittävän aidosti Nicolesta. Sitten Chloe tuli taas kuvioihin ja mahdollinen Brady & Nicole-romanssi sössittiin. Broe sai toisensa, ja Nicole jäi yksin katkeroitumaan.

Kun Nicole palasi takaisin keskelle EJami-draamaa, monet (minä mukaanlukien) ajattelivat, että nyt Nicole saa vihdoin jonkun, joka rakastaa häntä omana itsenään. Monet olivat innoissaan EJolesta, joka toi vaihteluvuutta ainaiseen EJamiin, ja muutenkin sarjaan.
Toisin kuitenkin kävi. EJ ei koskaan pystynyt unohtamaan Samia kunnolla, vaikka kuinka välillä yrittikin. EJolella oli kyllä hyviä hetkiä, paljonkin, mutta jos kokonaisuutta ja lopputulosta katsotaan, juttu ei vain oikein toiminut.


(Pitääkö olla spoileri-varoitukset? Onhan tämä kuitenkin ihan yleistä keskustelua sarjasta?)
Sitten vielä oli se kuuluisa Sydnappaus. Tietenkin Nicolen teko oli väärin, ei kukaan varmaan muuta väitäkään, ja Samia syyttäminen asiasta vielä hullumpaa. Olihan syytä kaikissa kolmessa, EJ:ssä, Samissa ja Nicolessa, muttei kukaan pakottanut Nicolea teeskentelemään raskaana olevaa ja vaihtamaan vauvoja. Se oli epätoivoisen naisen teko, joka ei ollut vielä pystynyt käsittelemään kunnolla keskenmenoaan. Nicolehan oli myös rakastunut, eikä siis halunnut menettää EJ:tä, luultavasti peläten joutuvansa satutetuksi jälleen kerran.

Oli mahtavaa, että Brady tuli takaisin kuvioihin, vaikkakin eri näyttelijällä. Mielestäni kemiat toimivat myös uuden Bradyn kanssa, mikä tietty on ratkaiseva tekijä parin toimivuudessa. Pidin siitä, että Brady oli Nicolen tukena tämän keskenmenossa, vaikkakin vain ystävänä ja olkapäänä. Nyt toivonkin Nicolelle ja Bradylle kunnon suhdetta, että Nicolekin voisi löytää oman "tosirakkautensa" ja olla vaihteeksi oikeasti onnellinen. :)

Kripe kirjoitti:Toki toivon, että Nicole löytäisi jossain vaiheessa elämäänsä onnen, mutten vielä. Nicolen pitäisi ensin tajuta mitä hän on tehnyt väärin.


Tässä en ole samaa mieltä. Tietenkin haluan, että Nicole tajuaa tekemänsä virheet ja katuu niitä, muttei yksin. Mielestäni Brady voisi olla ns. tukena, ohjailemassa Nicolea parempaan, oikeaan suuntaan. Sellainen "hähhää, jäit yksin, kadu tekemisiäsi!" -meininki ei oikein toimi, koska en usko kenenkään pystyvän oikeasti tekemään muutosta yksin. Ei sellainen hyödytä tai auta yhtään ketään.
Viimeksi muokannut Emma päivämäärä 03 Huhti 2010, 08:23, muokattu yhteensä 1 kerran
Ois paratiisi meillä täällä näin
jos elettäisiin aina lähekkäin
ja vaikka faunin, peikon, keijunkin
suru silloin kiinni saa
se ei vie mukanaan
Avatar
Emma
Töissä Basic Blackissa
Töissä Basic Blackissa
 
Viestit: 519
Liittynyt: 20 Huhti 2007, 15:57

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Lovers » 02 Huhti 2010, 19:35

Nicole on aivan ihana!
Päästyään pois vankilasta. Olen iloinen ettei Nicole menettänyt kovaa luonnettaan. Nicole ei ole kiltti tyttö eikä tule koskaan sitä olemaan.
EJ ja Nicole oli just parhaita eilisessä a.jaksossa. Heillä on tosiaan kemiaa, vihamiehinä. Oli hauska nähdä Nicole parhaan ystävänsä Martininsa kanssa.
Kuva]
Avatar
Lovers
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1849
Liittynyt: 30 Tammi 2009, 13:54
Lempihahmo(t): EJ,Mel, Dan, Philip ja Nate
Lempipari(t): Bope,EJami,Danloe

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Emma » 02 Huhti 2010, 22:49

Ejfan kirjoitti:Vaikka toivon, että Brady ja Nicole menevät yhteen, niin miksi Nicolen pitää aina jahdata varattuja miehiä. Ensiksi se yritti erottaa Chloen ja Bradyn ja sitten se änki Samin ja EJ:n väliin ja nyt Bradyn ja Ariannan väliin. Miksi Nicole ei voi kerrankin olla vapaan miehen kanssa?


Tämä on niin totta. Ehkäpä Salemissa vain ei ole Nicolen makuun sopivia sinkkumiehiä, vaan on aina iskettävä jonkun toisen mies. :lol:

On välillä ollut ihan kiva, että Nicole aiheuttaa draamaa änkeämällä jonkun parin väliin, mutta voisi jo vähitellen alkaa riittää. Varsinkin jos Nicole on se "toinen nainen", aina kakkossijalla, kuten kävi Broen aikaan, ja EJamin.
Ois paratiisi meillä täällä näin
jos elettäisiin aina lähekkäin
ja vaikka faunin, peikon, keijunkin
suru silloin kiinni saa
se ei vie mukanaan
Avatar
Emma
Töissä Basic Blackissa
Töissä Basic Blackissa
 
Viestit: 519
Liittynyt: 20 Huhti 2007, 15:57

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja talitintti » 02 Huhti 2010, 23:27

Näin harvana ei Amerikan tahtiin seuraavana foorumilaisena minun on kai vaan pakko kertoa mielipiteeni siitä mitä olen nähnyt.

Nicolesta tuli Victorin jätettyään ja Bradyn tullessa kuvioihin yksi suosikeistani, mutta sitä ennen en oikein pitänyt tästä hahmosta. Bradyn kanssa Nicolen tunteet päästettiin valloilleen ja hahmoon tuotiin muutakin kuin rahaa, mainetta ja mammonaa hamuava kovia kokenut nainen. Tuolloin hän löysi oikean rakkauden, mutta Bradyn sydän sykki liikaa muualle. En rehellisesti sanoen edes muista onko Nicole käynyt sarjassa tuon jälkeen, sen verran usein Nicole on kirjoitettu pois sarjasta. Aa, onhan se käynyt. Sami-Austin-Nicole oli aivan loistava kuvio. Vaikka en pitänyt tämän compon pareista yhdestäkään juoni oli piristävä sarjan tylsähköön muuhun juoneen. Sami ja Nicole oli aivan loistava parivaljakko ja heidän taisteluaan tästä rakkaudesta oli todella viihdyttävä seurata.

Nicolen tulemiselta odotan varmaankin Ejolea, koska pari kiinnostaa minua ja tahdon nähdä sytyttääkö pari toisin kun nykyiset Päikkäri parit joka ovat jättäneet sytyttämättä.

Offia:
(Pitääkö olla spoileri-varoitukset? Onhan tämä kuitenkin ihan yleistä keskustelua sarjasta?)

En tiedä onko foorumilla mitään yleistä linjaa spoiler-tagista, mutta minusta sitä käytetään aika löyhästi. :)
Kuva
Avatar
talitintti
Kiriakisien omaisuuden perijä
Kiriakisien omaisuuden perijä
 
Viestit: 3284
Liittynyt: 06 Maalis 2007, 23:02
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa
Lempihahmo(t): Sami, Mimi, Rex ja Lucas
Lempipari(t): Lumi, Remi, Shimi

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja soulmate » 03 Huhti 2010, 11:21

Minä inhoan Nicolea monestakin syystä!

Ensinnäkin Nicolen oli pakko tulla Samin ja EJ:n väliin. Sitten se kehtasi vielä viedä heiltä lapsen, jotta Nicole saisi piettyä EJ:n itsellään, sillä Nicole tiesi, että ilman lasta hän ei saa EJ:tä. Nicole sai EJ:n kaikki huonot puolet esiin! Se on Nicolen syytä, jos EJ menettää lapsensa! Lisäksi Tony teki kuolemaa, jota Nicole vain katsoi ja sanoi kuole eikä hakenut apua! Mun puolesta Nicole saisi mennä takaisin sinne vankilaan, jotta muut saisivat rauhassa elää elämäänsä!
Kuva
Avatar
soulmate
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1153
Liittynyt: 17 Tammi 2009, 00:22
Lempihahmo(t): Tony,EJ,John,Anna, Marlena, Sami
Lempipari(t): Tanna, EJami,J&M

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Mosse » 03 Huhti 2010, 16:52

Emma kirjoitti:(Pitääkö olla spoileri-varoitukset? Onhan tämä kuitenkin ihan yleistä keskustelua sarjasta?)


Jos viestiketjussa on paljon spoilereita, kannattaa vain laittaa viestinketjun nimen perään spoiler-merkintä, niin yksittäisiä viestejä ei tarvitse spoilata.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Cherry » 08 Huhti 2010, 14:07

Jokaisessa sarjassa on juonittelijoita. Päivien viemäässä on monia juonittelijoita, mutta Nicole on heistä ainoa josta pidän. En tiedä mikä siinä on. Musta Nicole on kaunis ja älykäs ja monessa suhteessa annan hahmolle paljon anteeksi. (Kun taas Katea en ole koskaan sietänyt. Johtuen suurimmaksi osaksi siitä, että Kate haluaa aina erottaa Lucasin ja Samin, joka musta on paras pariskunta, ja jonka ehdottomasti pitää olla yhdessä).

talitintti kirjoitti:Näin harvana ei Amerikan tahtiin seuraavana foorumilaisena minun on kai vaan pakko kertoa mielipiteeni siitä mitä olen nähnyt.

Nicolesta tuli Victorin jätettyään ja Bradyn tullessa kuvioihin yksi suosikeistani, mutta sitä ennen en oikein pitänyt tästä hahmosta. Bradyn kanssa Nicolen tunteet päästettiin valloilleen ja hahmoon tuotiin muutakin kuin rahaa, mainetta ja mammonaa hamuava kovia kokenut nainen. Tuolloin hän löysi oikean rakkauden, mutta Bradyn sydän sykki liikaa muualle.


En voisi olla enempää samaa mieltä. :) Nicolen hahmoa lähdettiin syventämään hienosti ja musta hahmo kehittyi valtavasti!
Kuva
Avatar
Cherry
Tarjoilijana Brady Pubissa
Tarjoilijana Brady Pubissa
 
Viestit: 407
Liittynyt: 08 Huhti 2010, 13:49
Lempihahmo(t): Lucas, Sami, Nicole, Will, Jack.
Lempipari(t): Lumi & Wilson.

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja jansku » 08 Huhti 2010, 21:33

Nicole on aivan hirveä noita-akka! Rakastaa vain itseään ja viinaa.
Kuva
Avatar
jansku
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 2876
Liittynyt: 28 Elo 2008, 14:50
Paikkakunta: Espoo
Lempihahmo(t): EJ, Tony, John, Marlena
Lempipari(t): EJami&Jarlena!

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja ejole<3 » 18 Huhti 2010, 23:31

jansku kirjoitti:Nicole on aivan hirveä noita-akka! Rakastaa vain itseään ja viinaa.

Millon muka Nicole on juonu viimeks? Vuonna 2008?

Kuitenkin - Mun mielestä Nicole on just täydellinen kaikkine epätäydellisyyksiensä kanssa! :) Muuntautuva ihminen.
Kuva
Kuva
banner made by belle333black :)
ejole<3
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 98
Liittynyt: 23 Syys 2008, 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja jansku » 30 Huhti 2010, 00:58

ejole<3 kirjoitti:
jansku kirjoitti:Nicole on aivan hirveä noita-akka! Rakastaa vain itseään ja viinaa.

Millon muka Nicole on juonu viimeks? Vuonna 2008?

Kuitenkin - Mun mielestä Nicole on just täydellinen kaikkine epätäydellisyyksiensä kanssa! :) Muuntautuva ihminen.

Se onkin niin pitkä aika! Ja ollaanhan se nähty juomassa rohkaisu ryyppyjä siinä välissäkin! Viimeksi, Kun Arianna ja Brady olivat menossa naimisiin!
Eikä Nicole näytä olevan vieläkään oppinut kun alkaa järjestämään ikävyyksiä Ariannalle, jotta saisi Bradyn. Täytyy kyllä olla aika tyhmä, jos menee taas tuolle linjalle! Nicole on itse itsensä suurin vihollinen. Nicolen pitää oikeasti muuttua, jos hän haluaa löytää jotain aitoa ja kestävää. Ei voi muuta sanoa, että tämä todisti miten alhainen Nicole on! Nicole ei tosiaankaan ansainnut lastaan eikä todellakaan Sydneytä!
Kuva
Avatar
jansku
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 2876
Liittynyt: 28 Elo 2008, 14:50
Paikkakunta: Espoo
Lempihahmo(t): EJ, Tony, John, Marlena
Lempipari(t): EJami&Jarlena!

Re: Nicole

ViestiKirjoittaja Ejfan » 09 Touko 2010, 00:06

Nicole kyllä ei oppinut siellä vankilassa yhtään mitään ja löysi taas tiensä rakkaan ystävänsä alkoholin luokse. Vaikka minäkin toivon Nicolen ja Bradyn menevän yhteen, niin en usko Nicolen ansaitsevan Bradyä.
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5966
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Nicole (SPOIL)

ViestiKirjoittaja ejole<3 » 28 Loka 2010, 00:34

Nicole ja Brady (sori vaan kaikki Bricole fanit) on aika kammottava pari! Molemmat tuntuu aina vaan hakevan lohtua toisiltaan.. Jotenkin tulee aina sellanen kumma fiilis. Sama nyt ku ne meni yhteen syksyllä, Nicole suri Sydneyn perään. Toivottavasti ne eroo pian.
Kuva
Kuva
banner made by belle333black :)
ejole<3
Kahvilla Java Cafessa
Kahvilla Java Cafessa
 
Viestit: 98
Liittynyt: 23 Syys 2008, 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Seuraava

Paluu Hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron