Anna numero näyttelijälle

Juttele (v)ihastuttavista hahmoista

Anna numero näyttelijälle

ViestiKirjoittaja Ejfan » 10 Loka 2009, 19:48

Eli antakaa numero näyttelijälle. Ei hahmolle ! Perustelut mukaan.Missä voisi parantaa jne.

Alison Sweeney
James Scott
Deidre Hall
Drake Hogestyn
Thaao Penghlis
Joseph Mascolo
Bryan Dattilo
Peter Reckell
Kristian Alfonso
Austin Peck
Christie Clark
Arianne Zuker
Kyle Lowder
Nadia Björlin
Jay kenneth Johnson
John Aniston
Lauren Koslow
Julie Pinson
Martha Madison
Brandon Beemer
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5966
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M

Re: Anna numero näyttelijälle

ViestiKirjoittaja DHfan » 11 Loka 2009, 13:43

Alison Sweeney: 7, Ali osaa kyllä halutessaan näytellä, silloin tykkään hänestä kovastikin, mutta kun hänellä on tapana vetää överiksi ja silloin alkaa ainoastaan ärsyttämään, kun ei saa enää millään selvää mistään.
James Scott: 8, Jos hän näyttelisi eri hahmoa voisin jopa olla fanikin, ken tietää :D Osaa mahtavasti ilkeilypuolen, toivoisin kuitenkin näkeväni enemmän herkkää tunteiluakin, en nimittäin ole vakuuttunut pystyykö James tunteiluun
Deidre Hall: 10, Mielestäni Päikkäreiden paras näyttelijä. Rakastan kohtauksia 80-luvulta ja 90-luvun alusta, aivan mahtavaa työtä. Lisäksi Deidre on vienyt itkemisen aivan uudelle tasolle. Hän todellakin saa katsojat itkemään halutessaan. Sääli vain ettei sarja ymmärtänyt käyttää häntä tarpeeksi/oikein..
Drake Hogestyn: 10, Drake ei olisi ansainnut 10 ilman NuJohn roolinäytettä. Sitä ennen hänen näyttelemisensä junnasi pahasti paikallaan ja tavaramerkki eli nouseva kulmakarva alkoi jo lievästi ilmaistuna ärsyttämään. Kuitenkin Drake muutti näyttelemisensä täysin 'uuden' hahmon myötä, ja siihen ei kyllä kovin moni pysty. 2008 oli aivan mahtava suoritus häneltä näyttelijänä, Emmy arvoista kamaa.

Thaao Penghlis: 9, Thaao osaa näytellä jos vain kirjottajat olisivat antaneet siihen enemmän mahdollisuutta.. :/
Joseph Mascolo: 9, Mahtava näyttelijä, parhaimmillaan esittäessään ilkeää roistoa :D Ei kyllä mielestäni muuhun rooliin sopisi.
Bryan Dattilo: 8, Bryanilla on vähä sama ongelma kuin Alilla, osaa kyllä näytellä, mutta hänkin vetää jossain määrin överiksi. Okei, se liittyy myös hahmoihin, mutta silti. Näkisin mielelläni kunnon herkistelyä tältäkin herralta..

Peter Reckell: 10, Peter osaa ilmaista tunteiden laajaa skaalaa loistavasti, kuten monen vuosikymmenen kokemuksella voidaan todeta.
Kristian Alfonso: 10, Kristiankin hallitsee tunteiden ilmaisun laidasta laitaan. Täydellistä :)
Austin Peck: 5, Austinilta puuttuu näyttelemisen taito.. Hän on verrattavissa Salkkareiden Saija Paliniin, perusilme ja -näytteleminen ovat samanlaista, oli hahmo sitten vihainen, surullinen tai rakastunut. Ärsyttävää katsottavaa.
Christie Clark: 8, Christie oli lapsinäyttelijänä aivan mahtava alottaessaan Päikkäreissä, mutta etenkään uusin tuleminen sarjaan ei vakuuttanut pätkän vertaan, pikemminkin päinvastoin.

Arianne Zuker: 9½, On pystynyt hyvin muuttamaan omaa näyttelemistään hahmon muuttuessa, aivan mahtavaa. Pystyy mielestäni näyttelemään erittäin aidontuntuisesti itkukohtauksia (Nicolen keskenmeno yms. siihen liittyvä). Kasvanut näyttelijänä erittäin paljon sitten ensiesiintymisensä Salemissa.
Kyle Lowder: 6, Kyle ei koskaan sykähdyttänyt minua näyttelijänlahjoillaan, sieltä vain puuttui se jokin, se lopullinen tunnelataus.
Nadia Björlin: 6, Nadia teki välillä hyvää työtä arpeutuneen Chloen haikaillessa Bradyn perään, mutta siihen se sitten jäikin. Tuntuu, että Nadia on pikemminkin vain kaunis ulkokuori, eikä niinkään osaa näytellä. Saippuoissahan korostuu erityisesti tunteiden näytteleminen laidasta laitaan.
Jay kenneth Johnson: 5, Ei osaa ilmaista tunteitaan, naama pysyy samanlaisena oli hahmo sitten iloinen tai surullinen.

John Aniston: 6, Johnillakin on vähän ongelmaa pärstän pysymisessä samassa asennossa hahmon mielialasta riippumatta, mutta ymmärrän kyllä että Victorin hahmoon kuuluu omanlaisensa kivikasvoisuus.
Lauren Koslow: 4, En ikinä ole tajunnut mitä ko rouva tekee koko sarjassa, en tiedä johtuuko se liioista kauneusleikkauksista, että eikö naama niiden takia taivu tunteiden ilmaisemiseen, mutta totuus on, että Lauren ei osaa näytellä. Ja muutenkin roolisuoritus vetää överiksi turhan usein.. Ja kun Kate makasi sairaalassa syövän (?) takia, niin meikit naamassa... Come on, kyllä näyttelijä saa protestoida halutessaan, ei ole pakko suostua juhlameikkiin jos roolihahmo vetelee kuoleman rajoilla..
Julie Pinson: 9, Julie on kasvanut näyttelijänä sarjassa aloittamisensa jälkeen, harmittaa vaan, ettei hänelle koskaan annettu pysyvää vastanäyttelijää, olisi pystynyt hyviinkin roolisuorituksiin. Tykkäsin nimittäin kovasti Juliesta koko Billie&Steve osuuden aikana.
Martha Madison: 8½, Tykkään huomattavasti enemmän kuin Kristenistä Bellenä, Martha osaa kyllä näytellä, mutta tarvisi vähän parempaa kirjoitusta onnistuakseen.
Brandon Beemer: 5, Mä oikeesti yritin uskotella ittelleni, että Brandoniin voi tottua, ja että hän kyllä oppii näyttelemään. Erehdyin.
Viimeksi muokannut DHfan päivämäärä 12 Loka 2009, 20:44, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
DHfan
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1575
Liittynyt: 14 Tammi 2008, 22:43
Paikkakunta: Kouvola

Re: Anna numero näyttelijälle

ViestiKirjoittaja Ejfan » 11 Loka 2009, 18:57

Alison Sweeney 8 Ali näyttelee ailahtelevasti. Välillä hän on sarjan paras näyttelijä ja välillä taas surkeimpia.
Ali osaa näytellä loistavasti niin juonitteliaakin kuin kilttiä perheen äitiä. Sami saakin minut välillä itkemään ja nauramaan ja välillä taas raivon partaalle. Alin kaksoisrooli Samina ja Colleenina oli loistavaa.
James Scott 10 taitaa niin hyvän ja pahankin roolin. James osaa olla herkkä ja romanttinen. James on parhaimpia näyttelijöitä koko sarjassa.James suoritti Santo&EJ kaksoisroolin mahtavasti
Deidre Hall 9+ Deidre on aivan loistava, mutta välillä en edes kiinnitä häneen edes huomiota.
Drake Hogestyn 9½ Draken näyttelijän lahjat tulivat esille newjohnin myötä, jossa hän oli aivan loistava.
Thaao Penghlis 9½ Aivan upeat lahjat. Andre ja Tony juonikuvio toi hänen lahjansa esille.
Joseph Mascolo 8½ Joseph taitaa loistavasti pahan Stefanon roolin, vaikka en pidä koko roolista laisinkaan.
Bryan Dattilo 8 En pidä Bryanin esittämästä Lucasista tippaakaan, mutta Bryan osaa ärsyttää minua niin hyvin, että siitä tulee lisäpisteitä. Bryan osaa näytellä halutessaan ihan hyvinkin.
Peter Reckell 9-
Kristian Alfonso 9-
Austin Peck 5½ Siis aivan Hirveä. Oli päikkäreiden fiksuin teko antaa hänelle potkut !!
Christie Clark 7
Arianne Zuker 9- Hän esittää todellä kamalaa ä*mmää, mutta hän taitaa sen loistavasi
Kyle Lowder 6 aika huono, BOOOOOOOOORING
Nadia Björlin 6+ Hänellä on selvästi väärä ammatti !! Se laulaminen on hänen juttunsa.
Jay kenneth Johnson 8
John Aniston 7 Hänestä ei löydy koskaan mitää uutta,mikä tekisi hänestä kiinnostavan.
Lauren Koslow 8 Hän on musta aika hyväkin näyttelijä(välillä) Hän osaa olla todella juonitteleva, mutta en ole nähnyt hänessä mitään herkkää.
Julie Pinson 8- Ihan hyvä näyttelijä.
Martha Madison 8- Ihan ok, mutta ei kuulu parhaisiin.
Brandon Beemer 7½ Aika normi näyttelijä. Sellainen, jota näytteli´jänä ei tule ikävä. Hänkin näyttelee välillä ihan
kohtalaisen hyvin.
Kuva
Avatar
Ejfan
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 5966
Liittynyt: 04 Tammi 2009, 21:39
Paikkakunta: Helsinki
Lempihahmo(t): EJ,Sami, John, Marlena, will, Sonny
Lempipari(t): EJami, J&M


Paluu Hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron