Sano kaksi turhinta ja kaksi parasta hahmoa !

Juttele (v)ihastuttavista hahmoista

Sano kaksi turhinta ja kaksi parasta hahmoa !

ViestiKirjoittaja Lovers » 04 Syys 2009, 22:58

Eli jos saisit päättää mitkä kaksi hahmoa, poistettaisiin sarjasta ja mitkä kaksi hahmoa jäisivät sarjaan pysyvästi mitkä ne olisivat? kunnon perustelut mukaan !
Kuva]
Avatar
Lovers
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1849
Liittynyt: 30 Tammi 2009, 13:54
Lempihahmo(t): EJ,Mel, Dan, Philip ja Nate
Lempipari(t): Bope,EJami,Danloe

Re: Sano kaksi turhinta ja kaksi parasta hahmoa !

ViestiKirjoittaja talitintti » 04 Syys 2009, 23:10

Turhimmista on ehkä helpoin lähteä purkamaan tätä soppaa, eli jos pitää sanoa vain kaksi niin tonen on ehdottomasti Abe. Nykyään Abe näkyy ruudussa todella harvoin ja oma sokeutuminen taitaa olla edellinen "juonikuvio" johon hän on jotenkin merkittävästi liittynyt. Lyhyesti sanottuna Abe ei ole oikeastaan koskaan ruudussa ja tälle ei tapahdu koskaan mitään mielenkiitoista niin minulle olisi aivan sama onko hän sarjassa vai ei. Toinen valinta on Stefano, josta ei näemmä osasta päättää onko tämä hengissä vai ei. Veikkaan, että käsikirjoittajat päättävät herättää Stefanon henkiin aina säännöllisin väliajoin ja aina Salemilaiset ovat yhtä shokissa kun Stefano ei ollutkaan kuollut ja kuopattu.

Säilytettävien kärjessä on ehdottomasti Sami, joka on kyllä tavallaan hyvin raivostuttava persoona, mutta Sami on aina ollut minun oma suosikkini. Sami on niin päättäväinen ja menee vaikka sen kuuluisan harmaan kiven läpi päätöksissään jos vain on pakko. Toinen on varmaan sitten Lucas, koska pitäähän Salemissa olla pari jota minäkin viitsin seurata. Ei, mutta todellisuudessa Lucas on kovia kokenut hahmo ja aina tuntuu, että nyt se pahin on tapahtunut, mutta ei kun taas vaan potkitaan päähän, mutta silti Lucas jaksaa jatkaa ja uskoa noin esimerkiksi todelliseen rakkauteen. Lucas on myös yksi monista sarjan selviytyjistä, jotka ovat päässeet alkoholismista eroon vaikka vastoinkäymisiä tulisi tielle ja siinä jos missä on varmasti monelle meistä esikuvaa, koska monilla alkoholismiin taipuvilla on taipumus kallistua pulloa kohti pahojen aikojen läpi mentäessä.
Kuva
Avatar
talitintti
Kiriakisien omaisuuden perijä
Kiriakisien omaisuuden perijä
 
Viestit: 3284
Liittynyt: 06 Maalis 2007, 23:02
Paikkakunta: Pohjois-Pohjanmaa
Lempihahmo(t): Sami, Mimi, Rex ja Lucas
Lempipari(t): Lumi, Remi, Shimi

Re: Sano kaksi turhinta ja kaksi parasta hahmoa !

ViestiKirjoittaja Lovers » 04 Syys 2009, 23:35

talitintti kirjoitti: Lucas on myös yksi monista sarjan selviytyjistä, jotka ovat päässeet alkoholismista eroon vaikka vastoinkäymisiä tulisi tielle ja siinä jos missä on varmasti monelle meistä esikuvaa, koska monilla alkoholismiin taipuvilla on taipumus kallistua pulloa kohti pahojen aikojen läpi mentäessä.

No, enpä sanoisi noin, koska Lucas on taas aloittanut ryyppäämisen.

Turhimpia hahmo on mielestäni Abe, joka on todella kuiva ja tylsä hahmo. Abella on liian korkea, varmaankin korkein moraali Salemissa, joka tekee Abesta niin sanotusti salemin "Pyhimyksen", sillä Abe ei riko sääntöjä vaikka mikä olisi(Oikeassa elämäässä ihailtavaa), mutta Salemissa jossa jokaisella on omat taipumuksensa tehdä jotain pahaa, niin Abe on vaan niin erilainen kuin muut ja vielä huonolla tavalla. Toisella sijalla olisi varmaankin Roman, jolle käy melkein samat perustelut, kuin Abelle.

Sarjan historian paras hahmo on EJ, koska EJ osaa olla hyvä niin kuin pahakin ja siltä väliltä. EJ on tuonut sarjaan jännitystä ja juoni kuviot ovat jännittävimpiä kuin ennen. EJ on kerta kaikkiaan upea hahmo ! Toinen lempi hahmoni on Sami, joka osaa myös olla tarpeen mukaan todella raivostuttava hahmo (Esim, kun se rakastuu koko ajan uusiin miehiin) Sami on todella loistava hahmo. Sami on todella mukaansa tempaava ja mielenkiintoinen hahmo, koska Samista ei koskaan tiedä mitä se tekee seuraavaksi.
Kuva]
Avatar
Lovers
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1849
Liittynyt: 30 Tammi 2009, 13:54
Lempihahmo(t): EJ,Mel, Dan, Philip ja Nate
Lempipari(t): Bope,EJami,Danloe

Re: Sano kaksi turhinta ja kaksi parasta hahmoa !

ViestiKirjoittaja DHfan » 05 Syys 2009, 13:28

Itse nimeän turhimmaksi hahmoksi Romanin. Hahmo ei koskaan selvinnyt näyttelijänvaihdoksesta, alunperinhan hahmoa näytteli Wayne Northrop (joka siis esitti myöhemmin myös Alex Northia) ja Romanin palatessa sarjaan takaisin parin vuoden poissaolon jälkeen vuonna 1997 häntä siirtyi esittämään nykyinen Roman eli Josh Taylor. Josh on aina ollut mielestäni surkea näyttelijä, mikä ehkä osittain selittäisi senkin ettei Roman ole saanut koskaan kunnon juonta, hän on aina ollut vain sivutäytteenä muiden hahmojen isoissa kuvioissa. Lisäksi ainut paritus, mikä Joshin Romanin kanssa toimisi, on Kaman. Mutta kuten kaikki ehkä tietävät niin sitäkään korttia eivät käsikirjoittajat pahemmin ole pöytään tahtoneet lyödä. Joten pyydän, Roman pois sarjasta, en jaksa uskoa että kovin moni jäisi kaipaamaan.

Toiseksi turhimmaksi hahmoksi sanon ikävä kyllä Aben. On sääli ettei tämä hahmo saa kunnon juonikuvioita, kuitenkin kun Lexie ja Abe ovat olleet sarjassa parina hyvinkin pitkään. Toivoisin kyllä, että sarja toisi mukaan lisää mustia näyttelijöitä. Tuntuu typerältä, että Salem tuntuu olevan pelkkää valkoista ihmistä vaikka todellisuudessa Amerikasta kyllä löytyy kaikkia rotuja ja kansallisuuksia mielin määrin. Kyseinen epäkohta saattaa mahdollisesti vähentää kiinnostusta sarjaan Jenkeissä mustien keskuudessa, tiedä häntä.

Vaikka tiedänkin, että J&M jätti sarjan viime tammikuussa, niin silti tahtoisin nimetä Marlenan ja Johnin parhaiksi hahmoiksi. J&M on täydellinen saippuapari. He ovat rakastaneet toisiaan alusta asti, ja ovat valmiina -kirjaimellisesti- uhraamaan henkensä toisen vuoksi. Sillä ei ole väliä, että mitkä olosuhteet ovat olleet tai kuka on milloinkin yrittänyt tulla parin väliin, koska heidän rakkautensa säilyy- kaiken se kestää, kaiken se kärsii. Itse pidän J&M:n historian huippuna vuoden 1993 salasuhdetta. Tarina oli äärimmäisen kauniisti rakennettu, ja se alkoi jo pari vuotta aiemmin Marlenan palatessa viiden vuoden poissaolon jälkeen takaisin Salemiin. John ja Marlena joutuivat silloin eroamaan ja jatkamaan toisien kumppaneidensa kanssa, ilman että kukaan todella kysyi heidän mielipidettään. Kaikki vain olettivat, että niin oli parasta. Kuitenkin syvä ystävyys ja rakkaus säilyi ja huipentui sitten vuoteen 1993. Suosittelen lämpimästi kaikkia katsomaan, youtube on täynnä videoita kyseiseltä vuodelta.

En kuitenkaan usko, että J&M olisi koskaan saavuttanut kaltaistaan suosiota, jos heitä ei olisi näytellyt Deidre ja Drake. Parin kemia ja näyttelijän lahjat etenkin Deidren osalta ovat kuitenkin aivan omaa luokkaansa. On säälim ettei parilla ollut kunnon mukaansatempaavaa juonikuvioita sitten heidän vuoden 1999 häittensä jälkeen, lukuunottamatta sarjamurhaajatarinaa. Hahmojen viimeinen vuosi sarjassa kyllä lupasi todella hyvää, jäin itse koukkuun pahemmin kuin koskaan aikaisemmin, mutta ikävä kyllä juonen eteneminen tyssäsi puolen vuoden jälkeen täysin ja kyhättiin lopulta hätäisesti ja halvasti kasaan. Kirjoittajilla oli käsissään ainekset 80- ja 90-luvun kaltaisiin menestysjuoniin, mutta he tyrivät sen. Ja vaikka olisi mahtavaa saada J&M takaisin sarjaan, en ole kuitenkaan varma toivonko sitä täysin. En nimittäin tiedä jaksaisinko katsella, kuinka kirjoittajat tyrivät hommansa kerta toisensa jälkeen. Parempi vain tyytyä katsomaan jaksoja kymmenen ja parinkymmenen vuoden takaa.
Avatar
DHfan
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1575
Liittynyt: 14 Tammi 2008, 22:43
Paikkakunta: Kouvola


Paluu Hahmot

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron