Spoilereita vuodelle 2013

Keskustele tulevista juonenkäänteistä

Spoilereita vuodelle 2013

ViestiKirjoittaja Mosse » 21 Joulu 2012, 14:18

Ken Corday kertoo, mitä on luvassa ensi vuonna. Hänen mukaansa käsikirjoittajille on visio seuraavalle vuodelle eivätkä sarjan kasvot tule muuttumaan.

Chloe/Daniel/Jennifer - Chloe palaa Salemiin Parkerin kanssa. Hänen paluunsa liittyy Danieliin ja Jennferiin. Tästä tulee yksi isoimmista juonikuvioista vaikka se on lyhytkestoinen. Heitä tullaan näkemään ruudussa paljon. Saako Chloe Danielin takaisin? Käyttääkö hän poikaansa saadakseen haluamansa?

John/Marlena/Brady/Kristen/Eric/Nicole - Tarina alkaa keskittyä Bradyyn, Kristeniin, Nicoleen ja Ericiin. Nelikon välinen tunteellinen vuorovaikutus on pääosassa. Kristen haluaa kostaa Johnille ja Marlenalle. Eric on vannonut valat, mutta pystyykö hän pitämään ne.

EJ/Sami/Rafe - EJ:lle ja Samille on luvassa paljon tarinaa ja siihen liittyy iso yllätys. Kysymys kuuluu, onko Samilla yhä tunteita Rafea kohtaan vain onko EJ oikea mies hänelle?

Gabi/Nick/Will/Sonny - Paljastus tapahtuu odottamattomaan aikaan. Sonny ja Will ottavat seuraavan ison askeleen suhteessaan, mutta joku tulee aiheuttamaan ongelmia heille.

Ruutuun on ensi vuonna tulossa 1-2 uutta hahmoa.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: Spoilereita vuodelle 2013

ViestiKirjoittaja Mosse » 21 Joulu 2012, 15:40

Hienoa, paljon ruutuaikaa Danniferille :doh:. Tämän juonikuvion on sitten parasta olla erittäin lyhyt.

Bristenistä ja Ericolesta ei oikeastaan paljasteta mitään sen enempää, jään odottamaan lisätietoja. En kyllä tajua, miten/miksi John ja Marlena laitetaan taka-alalle, jos kerran juonikuviossa on kyse Kristenin kostosta heille.

Ejami-yllätyksen on parasta olla positiivinen. Mahtoiko KC sanoa sitä vuoden 2010 ampumistakin yllätykseksi. Siinä tapauksessa olen huolissani. Kysymyksen vastaus on parasta olla, ettei ole. Ottakaa Rafe kauas tästä juonikuviosta ja antakaa jonkun muun parin fanien kärsiä hänestä :kaulin. Rannifer voisi toimia parina :D. Samalla myös tämän hetken kolme kamalinta hahmoa saataisiin eristettyä samaan juonikuvioon :lol:.

Luulen edelleen, että se paljastus tulee häissä. Kihlat Willille ja Sonnylle?

Jos uudet hahmot ovat luokkaa Melanie, Daniel, Rafe, Madison jne., niin ei kiitos. Ja näiden käsikirjoittajien kanssa taatusti on :seina.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10


Paluu Spoilerit/huhut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron