EJ/Sami [SPOIL]

Keskustelua suhteista Salemissa

Re: EJ/Sami [SPOIL]

ViestiKirjoittaja Mosse » 24 Touko 2014, 08:44

O-ou, EJ:n kuva ja uurna takanreunuksella. :jänskättää. Kartanossa on myös muuttolaatikoita ja Katen/Samin muotokuva on yhä seinällä. Näistä tulee pitkät 5 kuukautta.

Nyt he eivät enää kumpikaan ole kuvamassa :pentusilmat.

Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: EJ/Sami [SPOIL]

ViestiKirjoittaja Kripe » 24 Touko 2014, 22:30

Mosse kirjoitti:O-ou, EJ:n kuva ja uurna takanreunuksella. :jänskättää. Kartanossa on myös muuttolaatikoita ja Katen/Samin muotokuva on yhä seinällä. Näistä tulee pitkät 5 kuukautta.

Nyt he eivät enää kumpikaan ole kuvamassa :pentusilmat.

Kuva
Kuva


Mitä kummaa??? :shock: Voisko muka olla että EJ kuolis? Tuntuu jotenkin oudolta, koska hahmo on ollu tosi suosittu. Luulis että sille jätettäis "ovet auki" jotta hahmo vois palata sarjaan. Mutta kyllähän toi kuva siltä näyttäis että siinä EJ:n uurnat olis. Toivon todella ettei näin ole! :pray:

Mosse kirjoitti:Tämän vkon jälkeen mäkin alan epäillä, että Sami tietää enemmän kuin antaa ymmärtää. Ensin se salaperäinen puhelu ja sitten "kina" Katen kanssa, jota katsojat eivät nähneet. Ja sen jälkeen hän antoi Abbylle kätevän tekosyyn löydettyään tämän lukitusta huoneesta EJ:n kanssa ja oli yliherttainen tälle.


Voisko olla sitten tosiaan niin että Sami päättää tappaa EJ:n ja suunnittelee Katen kanssa murhaa koska EJ petti sitä??? Tuntuu tosi tosi kaukaiselta ajatukselta. Ja toisaalta, miks ihmeessä Sami pitäis EJ:n uurnaa ja tuhkaa takanreunuksella jos olis itse tämän tappanu... Tosi outo juttu kyllä, ei selkiä mulle millään tavalla tää vaikka kuinka päin kääntäis tätä asiaa. :roll:
Avatar
Kripe
Dimeroiden kätyri
Dimeroiden kätyri
 
Viestit: 1521
Liittynyt: 28 Maalis 2009, 22:43
Lempihahmo(t): EJ & Sami
Lempipari(t): Ejami, Tanna... :)

Re: EJ/Sami [SPOIL]

ViestiKirjoittaja Mosse » 25 Touko 2014, 10:39

En mäkään jaksa usko, että hänet tapettaisiin oikeasti. Jamesin mukaan Ken Corday sanoi, että ovi on auki tämän paluulle (KC on kyllä valehdellut aiemmnkin). Lavastettu kuolema on tietysti yksi vaihtoehto :eitietoa.

Suurin osa taitaa spekuloida että ne yllätyshäät ovat Katen ja Stefanon. Sitten kun Sami ja Kate ovat kumpikin naineet DiMeran, he ottavat DiMeroiden imperiumin haltuunsa. Ne tämän viikon "puuttuvat kohtaukset" kyllä vihjaavat vahvasti, että Kate ja Sami suunnittelevat jotain. Ehkä Nick pelkäsi, että hänelle tapahtuu ja toimitti siinä tapauksessa EJ:n/Abbyn kuvat Samille. Tai sitten joku löysi ne EJ:n laatikkoon tunkemat kuvat.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: EJ/Sami [SPOIL]

ViestiKirjoittaja Mosse » 29 Touko 2014, 19:30

Alin uuden haastattelun mukaan Sami ei tiedä mitään. Mutta joku somessa pyörivistä teorioista on lähellä oikeaa :eitietoa

Some of the fans suspect Sami has known about the affair for quite some time and that she's setting EJ up for a big revenge — Emily Thorne-style. But isn't she way too transparent to pull that off? Sami wears her heart, and everything else, on her sleeve.
Sweeney: Exactly! Everything you've seen on screen is sincere. There is no secret agenda or revenge plot. The idea that she has known all along just couldn't happen, especially not with this story going on for so long. Sami could never pull that off because you're right — she does wear her heart on her sleeve. There's another fan theory floating around that Sami knows what EJ did but she's already forgiven him. That's so not happening, either.

This all comes out of the fans wanting to spare Sami the heartache, don't you think?
Sweeney: As a big Sami fan myself, I get that! It's hard to look ahead at that inevitable pain that's waiting for her. I will say this: There is one theory circulating out there on social media that is actually very close to accurate.
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Re: EJ/Sami [SPOIL]

ViestiKirjoittaja Mosse » 27 Kesä 2014, 18:30

Häät ovat ensi viikolla Alla muutama kuva ja lyhennelmä artikkelista (artikkeli löytyy FL:stä kokonaisuudessaan) ja Alin lainaus artikkelista.

Katsojat eivät vieläkään saa tietää tarkalleen, mitä Sami ja Kate suunnittelevat. Rafe saa tietää jotain EJ:stä ja yrittää ehtiä estämään häät, mutta EJ ja ehtivät naimisiin asti. Sami on Abbyn kanssa, kun hän löytää kihjalaisjuhlien jälkeen kirjoittamat valansa. Hän päättää käyttää niitä, jos ei keksi muuta sanottavaa häissä. Kun Sami kävelee alttarille, hän kuvittelee EJ:n ja Abbyn suutelevan ja melkein pyörtyy. EJ:n valat liikuttavat Samia ja tämä miettii, voiko hän toteuttaa suunnitelmansa. Rafe saapuu pidättämään EJ:n häävastaanoton ollessa käynnissä.If you’re an ‘EJami’ fan, you’re hopefully thinking, ‘Well, obviously she wanted to marry him or she wouldn’t have.’ Whatever she’s telling herself now, you can hang on to the hope that there’s a future for them or a way past this, however it unfolds, in that she did marry him. And that’s what I think is fun about the characters of EJ and Sami, and their relationship and their dynamic. I don’t think there’s a standard formula. They make their own rules, and it is still true, even at their lowest low or angriest moments.


Kuva
Kuva
Kuva
Avatar
Mosse
Ylläpitäjä
 
Viestit: 2953
Liittynyt: 04 Tammi 2007, 15:10

Edellinen

Paluu Parit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron