Krista Siegfrids

Keskustele lempilaulajistasi/bändeistäsi

Krista Siegfrids

ViestiKirjoittaja Shelle` » 17 Touko 2013, 16:28

Kuva
Kristin ”Krista” Siegfrids (s. 4. joulukuuta 1985 Kaskinen) on suomenruotsalainen laulaja & lauluntekijä. Hänen esikoisalbuminsa Ding Dong! ilmestyi 10.5.2013.

Siegfrids osallistui syksyllä 2011 The Voice of Finland -televisio-ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle, jonka esittäminen alkoi televisiossa joulukuussa 2011. The Voice Of Finland - ohjelmassa hän kilpaili Michael Monroen joukkueessa, mutta hänen kilpailunsa päättyi ensimmäisessä suorassa lähetyksessä.

Syksyllä 2013 hän tuomaroi The Voice Kids -laulukilpailua yhdessä Elastisen & Mira Luodin kanssa. Helmikuussa 2013 Siegfrids voitti ”Marry Me” -kappaleella Uuden Musiikin Kilpailun & pääsi näin edustamaan Suomea vuoden 2013 Eurovision laulukilpailussa Malmössä.


----
Mitä mieltä olette Kristasta? Mun mielestä Krista on tosi hyvä laulaja & vaikuttaa myös ihanan posiitiviseltä ihmiseltä :).
Viimeksi muokannut Shelle` päivämäärä 03 Elo 2015, 19:57, muokattu yhteensä 2 kertaa
Kuva
Avatar
Shelle`
Yksi Hortoneista
Yksi Hortoneista
 
Viestit: 7358
Liittynyt: 26 Kesä 2008, 14:34
Lempihahmo(t): Belle, Lucas
Lempipari(t): Shelle, Lumi

Re: Krista Siegfrids

ViestiKirjoittaja Sam » 17 Touko 2013, 19:56

Mun mielestä Krista vaikuttaa tosi energiseltä ja positiiviselta ihmiseltä! Kristan pisteet nousivat myös hänen Euroviisu -esityksen takia, tai erityisesti kyseisen esityksen lopussa olevan suudelman takia. Kahden naisen välisen suudelman takia mm. Turkki ja Kreikka eivät näyttäneet Euroviisujen toista semifinaalia, ja en tiedä mitä Finaalin kanssa tapahtuu. Jossain oli jo jotain huhua että Kristan pitäisi Finaalissa jättää kyseinen suudelma tekemättä, mutta itse en voi käsittää miten tämä voi olla niin ihmeellinen ja suuri asia.

Kaikki poliittinen viestintä Euroviisukappaleilla on kiellettyä, mutta eihän yksi pusu ole poliittinen kannanotto, enemmänkin Krista varmaan haluaa viestittää jokaisen ihmisen tasa-arvoisia ihmisoikeuksia. Kyllähän tuon pusun takana voi pieni viesti Suomen eduskunnalle olla, mutta kuitenkin toivon ettei Krista joudu jättämään tuota pusua tekemättä!

Vähän meni ohi aiheen, mutta menkööt! Krista on mahtava ja toivottavasti huomenna menestytään huonosta esiintymisnumerosta huolimatta!
Avatar
Sam
Tarjoilijana Brady Pubissa
Tarjoilijana Brady Pubissa
 
Viestit: 320
Liittynyt: 01 Heinä 2012, 21:32
Lempihahmo(t): Sami, WilSon, Marlena
Lempipari(t): Will & Sonny :)

Re: Krista Siegfrids

ViestiKirjoittaja Cherry » 20 Touko 2013, 18:41

Viisufinaalissa oli paikan päällä paljon sateenkaarikansaa ja osalla oli sateenkaariliput mukana. Meidän vieressäkin istui ranskalainen miespariskunta ja he olivat innoissaan Kristasta ja hänen biisistään. :)


Kristalla on kyllä hyvä ääni ja mieletön asenne. Albumikin on oikein loistava. Hyväntuulista poppia!
Kuva
Avatar
Cherry
Tarjoilijana Brady Pubissa
Tarjoilijana Brady Pubissa
 
Viestit: 407
Liittynyt: 08 Huhti 2010, 13:49
Lempihahmo(t): Lucas, Sami, Nicole, Will, Jack.
Lempipari(t): Lumi & Wilson.


Paluu Artistit/bändit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron